Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawda o niemieckich zbrodniach znów nieznośna dla platformy społecznościowej |
wybiera się do kina na premiere superprodukcji ''Bitwy pod Wiedniem''?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawda o niemieckich zbrodniach znów nieznośna dla platformy społecznościowej |
Poszukuję namiarów na biegłego sądowego rzeczoznawce z Łomży bądź okolic który jest rzeczowy i nie zedrze z człowieka za dużo.
|
|
Re: Prawda o niemieckich zbrodniach znów nieznośna dla platformy społecznościowej |
mam do was takie pytanie? spotkałem sie z dziwną promocją sprzedaży piwa po złotówce. myślicie że jest dobre czy to jakieś zlewki i odpadki?
|
|
Dzięki wszystkim za za odp ;) jędrulas a wiesz jak się formatuje ? tak mniej wiecej
|
|
Pójdziesz to sprawdzisz. W czym problem?
|
|
Ja polecam pana Marcina Niklewicza, pracuje w Urzędzie Gminy.
|
|
Kiedyś już pisałem, ale powtórzę się, kiedyś za granicą obok mnie mieszkała pewna Polka, starsza kobieta pochodząca gdzieś z okolic Sandomierza. Swego czasu pracowała w barze i powiedziała mi, że każde piwo jakie dostawali występowało w trzech rodzajach, np. Tyskie, było -dobre -słabe -chu*owe. Jedna konkretna marka a znacznie potrafiło się od siebie różnić ;) W marketach też bardzo często są promocje na piwo, i zazwyczaj te tańsze to najmniej wartościowy gatunek co da się wyczuć. Ale konsument i tak się skusi, w sumie nawet taka "marka" jak VIP się sprzedaje więc kto nie kupi żywca za dajmy na to 2 zł za sztukę ;)
|
|
Ale się nam calvas pod.niecił :):):) hahahahahah:) Kasia..
|
|
Dnia 11 października w godz. 12-14 w okolicy sklepu Media Expert a stacją Pryma zgubiono szary portfel marki Nike Uczciwego znalazce Proszę o kontakt 516 220 955 lub o wiadomość na adres: transfer90@o2.pl rudy błazen z druhem
|
|
Nie należałoby przekreślać tego baru(?), (restauracji?). To zwykła promocja. Właściciele ratują się, jak mogą. Zresztą browary zawsze pod koniec roku rozliczeniowego też stosują promocje. To nie jest dziwne w naszej sytuacji ekonomicznej. Piwko po 1,-PLN nie jest sfałszowane! To chwyt reklamowy. O tej porzę roku można wpaść w góry i łyknąć na. tatrę czy innego browca m-ki okocim nawet w cenie 0,50PLN. Smacznego. P.s. Najzdrowszy dla ducha jest produkt marki Łomża.
|
|
dr Sęk to się nawet dla dorosłych nie nadaje. Bardzo nieprzyjemna. Raz u niej byłam i więcej nie pójdę, a tym bardziej z dzieckiem. Czy dr Pióro przyjmuje dzieci?
|
|
w sądzie mają listę i Ci udostępnią.
|
|
hahahahahahaha naprawde jestes zalosny nie potrafisz odepszec moich argumentow to posuwasz sie do tego..a tu akurat zebym chciala moglabym cie okarzyc o pomowienia czlowieku..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |