Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donek z Szechterem omawiali sprawy |
bo rodzinę traktują tak samo! nie ma taryfy ulgowej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donek z Szechterem omawiali sprawy |
no ja podałam tylko jeden z wielu naprawdę wielu przykładów:)mogę jeszcze powiedzieć z czego jest taki przepyszny farsz do pierogów haha tam naprawdę brakuje tylko sanepidu bez zapowiedzi.
|
|
Arlin,a pamiętasz taką przemądrzałą Martę,którą na zbity pysk wywalili.
|
|
Masz pozdrowienia od koleżanki z Wierzbowa.
|
|
trzeba się wcześniej umwawiać na wizytę w warsztacie, czy przyjmą od ręki?
|
|
wie ktos czy w Łomzy jest jakis tłumacz wloski ? jesli ktos wie poprosze o jakies namiary
|
|
Witam, Mam wolne miejsca w najbliższą sobotę tj. 13.10.2012 do Gdańska lub Olsztyna. Powrót 14.10.2012 w godzinach wieczornych. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wyjazdem, podrzuceniem jakiś rzeczy do Gdańska itp. to proszę o kontakt na e-maila lub tel:602329066
|
|
Podatków nie płaci. Więc nalezy zrobić tak, zeby podatki były nizsze. To lepiej jak Kozojebersi czy nasze rodzime lumpy żyją z zasiłków? Oni też podatków nie płacą. Mało tego - oni sami pochłaniają te podatki!! Nie rozumiem tej lewackiej logiki. Niektórzy pewnie mu zazdroszczą, że sporo zarabia - ale kto im broni wziąc szmatę i też tak zarabiać?
|
|
Nie wiem za co was pozwalniali ,ale wiem,że matrtuchnę wywalili na zbity pysk za to ,że zawsze wyżerała z wiejskiego stołu smalec ,ogórki i chleb razowy,a potem zartuwała atmosferę klientom w lokalu.
|
|
Pewnie tak jest jak mówisz,ale przed chwilą dowiedziałem się za co ją pogonili.Kiedyś zawsze stół był pusty,ewentualnie sam czosnek wisiał,a teraz smalcu nigdy nie brakuje.No i atmosfera jest inna.
|
|
Co to jest "Kozojebers" ??? :)
|
|
na forum pytasz, czy ktoś coś z Tobą nagra? haha kolejny "jestę raperę", później dziaciaki słuchają takiej 'Firmy', żałosne :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |