czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Donek z Szechterem omawiali sprawy

bo rodzinę traktują tak samo! nie ma taryfy ulgowej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Donek z Szechterem omawiali sprawy

no ja podałam tylko jeden z wielu naprawdę wielu przykładów:)mogę jeszcze powiedzieć z czego jest taki przepyszny farsz do pierogów haha tam naprawdę brakuje tylko sanepidu bez zapowiedzi.

Arlin,a pamiętasz taką przemądrzałą Martę,którą na zbity pysk wywalili.

Masz pozdrowienia od koleżanki z Wierzbowa.

trzeba się wcześniej umwawiać na wizytę w warsztacie, czy przyjmą od ręki?

wie ktos czy w Łomzy jest jakis tłumacz wloski ? jesli ktos wie poprosze o jakies namiary

Witam,

Mam wolne miejsca w najbliższą sobotę tj. 13.10.2012 do Gdańska lub Olsztyna. Powrót 14.10.2012 w godzinach wieczornych.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany wyjazdem, podrzuceniem jakiś rzeczy do Gdańska itp. to proszę o kontakt na e-maila lub tel:602329066

Podatków nie płaci.
Więc nalezy zrobić tak, zeby podatki były nizsze.

To lepiej jak Kozojebersi czy nasze rodzime lumpy żyją z zasiłków? Oni też podatków nie płacą. Mało tego - oni sami pochłaniają te podatki!!

Nie rozumiem tej lewackiej logiki.

Niektórzy pewnie mu zazdroszczą, że sporo zarabia - ale kto im broni wziąc szmatę i też tak zarabiać?

Nie wiem za co was pozwalniali ,ale wiem,że matrtuchnę wywalili na zbity pysk za to ,że zawsze wyżerała z wiejskiego stołu smalec ,ogórki i chleb razowy,a potem zartuwała atmosferę klientom w lokalu.

Pewnie tak jest jak mówisz,ale przed chwilą dowiedziałem się za co ją pogonili.Kiedyś zawsze stół był pusty,ewentualnie sam czosnek wisiał,a teraz smalcu nigdy nie brakuje.No i atmosfera jest inna.

Co to jest "Kozojebers" ??? :)

na forum pytasz, czy ktoś coś z Tobą nagra? haha kolejny "jestę raperę", później dziaciaki słuchają takiej 'Firmy', żałosne :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org