Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szatańska ekspresja katolskiego klechy |
..może w końcu mu się znudzi..bo ile można...zalogowywać się tylko po to aby napisać te swoje żałosne : masakra.... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szatańska ekspresja katolskiego klechy |
Wie ktoś co oznacza, jeżeli godzina jest napisana w kolorze czerwonym, czarnym, niebieskim tutaj: http://pks.lomza.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32 ?
|
|
ktokolwiek widzialby prosze zawołac imię czunik
|
|
to są jedyne sensowne słowa na tym forum
|
|
czerwone = ostra jazda
|
|
... a tak poważnie to widzi mi się, że gość się nieźle bawi i za tę chwilę relaksu po przeczytaniu każdego jego takiego komentarza - dziękuję :-)))))
|
|
pierre_dolain... masz juz ulge na sercu... a moze usiadz na sedesik :p
|
|
Coś mi się kojarzy, że któryś kolor to były autobusy Łomżyńskie, a czerwone chyba przelotowe.
|
|
hej co myslicie o ludziach pracujacych w rossmanie czy nie sa sztywni wyrachowani czasami nie wiadomo czy zaczepiac
|
|
Oczywiscie juz odpowiadam MASAKRA, żeby Transponder nie musiał sie trudzić.
|
|
Tak własnie , normalnie to pofinno sie utylizofac w piecu cpónóf wdychajoncyh to gófno w stanie lotnym. I jeszce te piedolenie o wlasciwosciah leczniczyh ... Smiechu warte , jeden powidzial , a banda ciemnyh idiotóf o aj ku kijanki to poftarza. Rosnie taki mół , kopci i uja z tego ma pokemon , uj tym wszystkim w dópe , ktoszy przysnaja sie i nowsza sie z dómom trujonc sie tym guwnem . Jesteta debile ! Ba nafet gorzej , pacjenty z zakladó w choroszczy som od was mondrzejszy i stanowia wiekszosc wartosc dla naszego spoleczenstwa ! Morony jedne ! Amen , i szacón dla wszystkih ómioncyh sie bawic bez tego scierfa . Pissss
|
|
Masakra ...
|
|
a ty nie masz swojego zdania,że musisz zakładać temat i pytać innych? totaaalna masakra
|
|
no ręce opadają . Ja tu Pani Juli chcę zwrócić uwagę ,że w tej chwili to my łomzyniacy nie głosujemy na nią tylko walczymy o te 100 tys złotych na rzecz hospicjum . Nie głosujemy na nią poniewaz kolejny raz Pani ta pokazała wyjątkowa arogancje i brak skromności. Ja już dawno pisałem ,że w jej postępowaniu jest więcej taniego lanserstwa niż tej niby szczerości na którą się ona powołuje. Jak widać nie potrafi wyciągac prostych wniosków i uparcie lansuje tego pana z Konga. Nie jedna osoba pisała jej aby dała szansę młodym łomżyniakom którzy umieja spiewać a widac Pani Jula ma to d ---. W sumie nie jestem zawiedziony bo od poczatku czułem ,że to totalny pic i fotomontaż a nie żadna gwiazda. urbi et orbi !
|
|
myślała ,ze tu zaraz któs będzie coś przykrego pisał i sie przeliczyła bo w tym sklepie - sklepach pracuja bardzo fajni i sympatyczni ludzie - lubie tam robić zakupy bo jest czysto przyjemnie i mam do czynienia z miła i profesjonalna obsługą. W żadnym sklepie w tym mieście nie zauważyłem tyle troski o klienta co własnie w tych sklepach. Prosty przykład zwróccie uwagę na pracę kas . Jak dobrze i szybko zorganizowane sa w przypadku duzej ilości klientów. Widac że robią to chętnie i szybko gdzie indziej to moze stac i stać zanim jedna wydrze sie na Zośke aby przyszła do kasy a zanim Zośka dupe ruszy to wieczność.
|
|
zaczepiac to mozesz firanke na zabki,no zesz w morde co za durny temat
|
|
Tłoki bez wykształcenia. urbi et orbi !
|
|
Jutro obejrzę powtórkę. Mam nadzieję, że i dziś Jula dobrze wybrała i postawiła na tych już wcześniej chwalonych wokalistów, którzy zjednali sobie jury i widzów.
|
|
Jak w temacie, szukam czynnej na chwilę obecną czynnych aptek. Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |