niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szatańska ekspresja katolskiego klechy

..może w końcu mu się znudzi..bo ile można...zalogowywać się tylko po to aby napisać te swoje żałosne : masakra....

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szatańska ekspresja katolskiego klechy

Wie ktoś co oznacza, jeżeli godzina jest napisana w kolorze czerwonym, czarnym, niebieskim tutaj: http://pks.lomza.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32 ?

ktokolwiek widzialby prosze zawołac imię czunik

to są jedyne sensowne słowa na tym forum

czerwone = ostra jazda

... a tak poważnie to widzi mi się, że gość się nieźle bawi i za tę chwilę relaksu po przeczytaniu każdego jego takiego komentarza - dziękuję :-)))))

pierre_dolain... masz juz ulge na sercu... a moze usiadz na sedesik :p

Coś mi się kojarzy, że któryś kolor to były autobusy Łomżyńskie, a czerwone chyba przelotowe.

hej co myslicie o ludziach pracujacych w rossmanie czy nie sa sztywni wyrachowani czasami nie wiadomo czy zaczepiac

Oczywiscie juz odpowiadam MASAKRA, żeby Transponder nie musiał sie trudzić.

Tak własnie , normalnie to pofinno sie utylizofac w piecu cpónóf wdychajoncyh to gófno w stanie lotnym. I jeszce te piedolenie o wlasciwosciah leczniczyh ...
Smiechu warte , jeden powidzial , a banda ciemnyh idiotóf o aj ku kijanki to poftarza. Rosnie taki mół , kopci i uja z tego ma pokemon , uj tym wszystkim w dópe , ktoszy przysnaja sie i nowsza sie z dómom trujonc sie tym guwnem .

Jesteta debile ! Ba nafet gorzej , pacjenty z zakladó w choroszczy som od was mondrzejszy i stanowia wiekszosc wartosc dla naszego spoleczenstwa !

Morony jedne !

Amen , i szacón dla wszystkih ómioncyh sie bawic bez tego scierfa .

Pissss

Masakra ...

a ty nie masz swojego zdania,że musisz zakładać temat i pytać innych?
totaaalna masakra

no ręce opadają . Ja tu Pani Juli chcę zwrócić uwagę ,że w tej chwili to my łomzyniacy nie głosujemy na nią tylko walczymy o te 100 tys złotych na rzecz hospicjum . Nie głosujemy na nią poniewaz kolejny raz Pani ta pokazała wyjątkowa arogancje i brak skromności. Ja już dawno pisałem ,że w jej postępowaniu jest więcej taniego lanserstwa niż tej niby szczerości na którą się ona powołuje. Jak widać nie potrafi wyciągac prostych wniosków i uparcie lansuje tego pana z Konga. Nie jedna osoba pisała jej aby dała szansę młodym łomżyniakom którzy umieja spiewać a widac Pani Jula ma to d ---. W sumie nie jestem zawiedziony bo od poczatku czułem ,że to totalny pic i fotomontaż a nie żadna gwiazda.

urbi et orbi !

myślała ,ze tu zaraz któs będzie coś przykrego pisał i sie przeliczyła bo w tym sklepie - sklepach pracuja bardzo fajni i sympatyczni ludzie - lubie tam robić zakupy bo jest czysto przyjemnie i mam do czynienia z miła i profesjonalna obsługą. W żadnym sklepie w tym mieście nie zauważyłem tyle troski o klienta co własnie w tych sklepach. Prosty przykład zwróccie uwagę na pracę kas . Jak dobrze i szybko zorganizowane sa w przypadku duzej ilości klientów. Widac że robią to chętnie i szybko gdzie indziej to moze stac i stać zanim jedna wydrze sie na Zośke aby przyszła do kasy a zanim Zośka dupe ruszy to wieczność.

zaczepiac to mozesz firanke na zabki,no zesz w morde co za durny temat

Tłoki bez wykształcenia.

urbi et orbi !

Jutro obejrzę powtórkę. Mam nadzieję, że i dziś Jula dobrze wybrała i postawiła na tych już wcześniej chwalonych wokalistów, którzy zjednali sobie jury i widzów.

Jak w temacie, szukam czynnej na chwilę obecną czynnych aptek.

Z góry dziękuję za pomoc.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org