Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystkie zwierzęta są równe! zawołały zwierzęta - ale świnie są równiejsze! zawołały świnie. |
tu jest http://dc-portal.prv.pl/config.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystkie zwierzęta są równe! zawołały zwierzęta - ale świnie są równiejsze! zawołały świnie. |
I za dużo nie pobierzcie! bo będzie anemia do końca życia. urbi et orbi !
|
|
Re: Wszystkie zwierzęta są równe! zawołały zwierzęta - ale świnie są równiejsze! zawołały świnie. |
pamietajcie robcie w prywatnych miejsca i dobrze walcie bajere:)ja zdalwalem w tej ziolenej szkole chodz wtedy motor mial wiele do zyczenia ale bylo zgrabnie i szybko:)
|
|
Piach zapewne na obwodnicę Stawisk. No przewoźnik dostał ładny mandacik, kierowcy również. Ale zdążyli zaoszczędzić dużo więcej więc opłacało im się zapłacić taki mandat ;)
|
|
wiem ze to jest stresujace moja cora jak miala 10 miesiecy wyladowala w szptalu miala welfrony kroplowke ale czasami trzeba
|
|
w szpitalu są fachowe panie, bez obaw :) u niemowlaka to tylko ukłucie w paluszek,ale wiem że matka najbardziej się stresuje..;)
|
|
na komendzie kupują taki towar co jest w dobrej cenie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Raz byłem świadkiem takiej sceny jak kanary przyjechały na przystanek Renault Megane II generacji na warszawskich numerach(rejestracja zaczynająca się od W). Wśród nich była też właśnie kobieta. Więc jeżeli widzicie w pobliżu przystanku megankę w kolorze brązowo-złoty metalik to najprawdopodobniej kręcą się oni gdzieś w pobliżu.
|
|
Ostatnio musiałam leżeć z dzieckiem w szpitalu to nie zapłakało nawet przy zakładaniu wenflonu. Wszystko zależy kto to robi i jak sprawnie ;)
|
|
Kurczak, czy ty w ogóle myślisz jak zakładasz posta ? Przy dzisiejszym bezrobociu każdy chwyta się każdej pracy , nawet kanara. Kupujesz bilet albo wyrabiasz plastykowy i nawet 10-ciu z Ostrołęki może ci naskoczyć. Jak cię ta mała przyłapała na jeździe na gapę , to twoja wina a nie jej . "kana rują : to chyba tylko na wiosnę w lesie ? :)
|
|
Ten maruda może w czape chce tak na forum się zgrywa hahaa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |