niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszystkie zwierzęta są równe! zawołały zwierzęta - ale świnie są równiejsze! zawołały świnie.

tu jest

http://dc-portal.prv.pl/config.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszystkie zwierzęta są równe! zawołały zwierzęta - ale świnie są równiejsze! zawołały świnie.

I za dużo nie pobierzcie! bo będzie anemia do końca życia.

urbi et orbi !

Re: Wszystkie zwierzęta są równe! zawołały zwierzęta - ale świnie są równiejsze! zawołały świnie.

pamietajcie robcie w prywatnych miejsca i dobrze walcie bajere:)ja zdalwalem w tej ziolenej szkole chodz wtedy motor mial wiele do zyczenia ale bylo zgrabnie i szybko:)

Piach zapewne na obwodnicę Stawisk. No przewoźnik dostał ładny mandacik, kierowcy również. Ale zdążyli zaoszczędzić dużo więcej więc opłacało im się zapłacić taki mandat ;)

wiem ze to jest stresujace moja cora jak miala 10 miesiecy wyladowala w szptalu miala welfrony kroplowke ale czasami trzeba

w szpitalu są fachowe panie, bez obaw :) u niemowlaka to tylko ukłucie w paluszek,ale wiem że matka najbardziej się stresuje..;)

na komendzie kupują taki towar co jest w dobrej cenie

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Raz byłem świadkiem takiej sceny jak kanary przyjechały na przystanek Renault Megane II generacji na warszawskich numerach(rejestracja zaczynająca się od W). Wśród nich była też właśnie kobieta. Więc jeżeli widzicie w pobliżu przystanku megankę w kolorze brązowo-złoty metalik to najprawdopodobniej kręcą się oni gdzieś w pobliżu.

Ostatnio musiałam leżeć z dzieckiem w szpitalu to nie zapłakało nawet przy zakładaniu wenflonu. Wszystko zależy kto to robi i jak sprawnie ;)

Kurczak, czy ty w ogóle myślisz jak zakładasz posta ?
Przy dzisiejszym bezrobociu każdy chwyta się każdej pracy , nawet kanara.
Kupujesz bilet albo wyrabiasz plastykowy i nawet 10-ciu z Ostrołęki może ci naskoczyć. Jak cię ta mała przyłapała na jeździe na gapę , to twoja wina a nie jej .
"kana rują : to chyba tylko na wiosnę w lesie ? :)

Ten maruda może w czape chce tak na forum się zgrywa hahaa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org