środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cenzura, a łomżyńska MW

Zapytaj w PIH-u. Otrzymasz odpowiedź, ze jest OK.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cenzura, a łomżyńska MW

UWAGA!!!

SKRADZIONO rower 28.IX. 2003 z Banku PKO na Legionów
Scott Endorphin na karbonowej ramie (niebieska), z przodu czarny amortyzator Rock Shox SID, poza korbą (XT) rowerek miał całego XTRa, zielone opony Michelina. Pedały SPD.
NAGRODA ZA POMOC W ODNALEZIENIU

Zbych

Pewien zamożny człowiek zdecydował się na safari w Afryce. Zabrał ze sobą ulubionego psa dla towarzystwa. Jednego dnia pies pobiegł za motylami i nim się obejrzał, odkrył, że się zgubił... Wędrując po dżungli zauważył lamparta zmierzającego w jego kierunku z oczywistym zamiarem jedzenia lunchu. Pies pomyślał:
- O, w mordę, ale wpadłem!.
Wtedy zobaczył, że wokół na ziemi leżą jakieś kości i natychmiast siadł przy tych kościach zwrócony plecami do napastnika. Lampart już miał skoczyć, gdy nagle pies krzyknął głośno:

- Kurcze, to był naprawdę pyszny lampart. Zastanawiam się, czy jest ich tu więcej?
Słysząc to, lampart powstrzymał atak, po cichu cofnął się w zarośla i odbiegł na bezpieczną odległość.
- Fiu, fiu! - tak myślał - W ostatniej chwili udało mi się zwiać... Ten pies prawie mnie miał.
Tymczasem małpa, która oglądała całą scenę z pobliskiego drzewa, postanowiła, że przehandluje swą wiedzę by zapewnić sobie wdzięczność lamparta. Pies jednak ją zauważył i zrozumiał, że coś jest na rzeczy. Małpa wkrótce złapała lamparta i opowiedziała mu jak było naprawdę. Lampart wściekły, że dał się nabić w butelkę, krzyknął:
- Dalej małpa, skacz mi na plecy i wracamy. Zobaczysz, co zrobię temu cwaniaczkowi.
Pies zauważył lamparta zbliżającego się z małpą na plecach. Zamiast uciekać, usiadł plecami do napastników i udawał, że ich jeszcze nie zobaczył. Kiedy podeszli wystarczająco blisko, usłyszeli, że pies mówi:
- Gdzież u licha jest ta małpa?! Nikomu już nie można wierzyć. Wysłałem ją pół godziny temu by przyprowadziła mi innego lamparta i nadal nici z obiadu!!

°°°°°°°°°°
... evaa ...

no to w takim razie gdzie nie sprzedaja?
To jest cholernie wana rzecz o ktora nikt w tym miescie sie nie troszczy. To bardzo obludne, szczegolbie zwazywszy na pomysly intronizacji, itp., wazne sa tylko gesty

heheh wielkie mi gwiazdy i idole...
coś ta Łomza schodzi na psy.... dobrze że jeszcze motolotnie mają się dobrze
motokros chyba się w tym roku nie odbył??

michal

A ja rzucam hasło: TYLE SUPERMARKETÓW ILE KOŚCIOŁÓW! Musi być równowaga ducha i ciała!

---
PGG

hm czytam te posty i zaczolem sie zastanawiać po co taki temat?
nie lepiej by bylo dać "porozmawiajmy o panu TZ"
a na marginesie tez go znam i moge powiedziec jedno
odczepcie sie od niego a jesli chcecie sie wypowiadać to zacznijcie cos robic a nie tylko zazdroscic
mielic jezorem jest o wiele lepiej i prosciej......nieprawdaż??

a co Ci przeszkadza Intronizacja

beżboznik Sroczyński powinien Wam przeszkadzać

hej, kozaki jedne. skoroście takie kozaki wielkie, ze macie odwage brudy na wierzch wyciągać, to się przedstawcie. chyba, ze was na to nie stać :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org