czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Twitter zablokował konto Donalda Trumpa

POSZUKIWANY JEST SPRAWCA KOLIZJI, KTÓRY WCZORAJ OKOŁO GODZINY 23-23:30 ZBIEGŁ Z MIEJSCA ZDARZENIA NA UL. PUŁASKIEGO. USZKODZONA ZOSTAŁA TOYOTA AVENSIS KOMBI . POSZUKIWANY SAMOCHÓD TO SREBRNY PEUGEOT 406. DLA OSOBY KTÓRA POMOŻE W ODNALEZIENIU SPRAWCY WYZNACZONA JEST NAGRODA! PROSZĘ O KONTAKT 517-110-549

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Twitter zablokował konto Donalda Trumpa

Była moda i duzy popyt na yorki, więc masowo je rozmnażali, a teraz masowo
gubią. Niestety nawet york to pies i trzeba z nim wychodzić na dwór i w dni deszczowe i w mroźne.

skoro nie chcesz uczestniczyć,to odbij...nie wspominaj mnie.żyj swoim życiem...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Witam nazbierało mi sie trochę większych i mniejszych śmieci i przy okazji porządków chciałbym sie ich pozbyć.czy wie ktoś gdzie je mogę wywieść oczywiście odpłatnie.jest to mała przyczepka.dziękuje z góry

Miastkowo

Treść jest ukryta

my braliśmy u P.Skrodzkiego - jedwabne - 514631246

*przedmówczyni
Ja zawsze korzystałam z komputera stacjonarnego ale od kiedy kupiłam laptopa jestem bardziej zadowolona. Jest poręczniejszy, mobilny i w dodatku zużywa mniej energii więc rachunki za prąd są niższe. ;p

Wiec Martucha chcesz zapoznać tego sympatycznego chłopaka ?? :) hehe

rudy błazen z druhem

adamosxx
chodzi o ten poziom gimnazjum w Piątnicy(niższy),czy o ten z Łomży(wyższy)?
Omania
nie Zapytałabyś nawet za ile i czemu taki stary?ludzie kupują bez dwóch zdań,a potem się żalą na forum,że ich oszukali :-P

jeśli ma stacjonować w mieszkaniu w jednym miejscu,odpowiedź brzmi:stacjonarny.
jeśli istnieje potrzeba korzystania zeń poza domem,to lapek jest "mobilny"i wygodniejszy.
jeśli chodzi o parametry,to można dopasować do potrzeb i ceny oba rodzaje,więc główne pytanie:jak ma służyć?....tak,jak zauważył Co_Ja_Pacze

z laptopów korzystaja zwykle ludzie podejrzani o wątłęj reputacji moralnej pragnący cos ukryć, zwykle wyborcy peło ale to nie reguła. Zaś człowiek na poziomie to stawia jednostke raz na biurku i stoi a nie lata z laptopem po kątach. Pewnie zaraz wam nie bedzie pasowała moja opinia ale w głębi serca wiecie ze jest prawdziwa i jej bede sie trzymał:)

Jestem przekonana, że Kuba sam chętnie wspomni miejsce swojego urodzenia, w którym się wychował (myślę o Łomży) jak już zostanie światowej sławy naukowcem.
Kuba, życzę Ci tego z całego serca!!! Trzymam kciuki i pozdrawiam:)
Your English teacher

Dziękuję za odpowiedz jeśli ktoś ma jeszcze jakieś namiary kto wozi żwir to proszę o podanie,bo ciężko coś w google wyszukać

wiadomo pies jak człowiek tez ma swoje potrzeby i o nie trzeba zadbać mając pod opieką takiego pupila

A ja na desrer po bigosie , preferuję golonkę i zimne piwo :)

A na podwieczorek grochową lub fasolową :)

Powszechnie wiadomo, że psy, podobnie jak ludzie, mają swoje własne wymagania, które muszą być spełnione, gdy opiekują się buildnow gg takim towarzyszem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org