Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Twitter zablokował konto Donalda Trumpa |
POSZUKIWANY JEST SPRAWCA KOLIZJI, KTÓRY WCZORAJ OKOŁO GODZINY 23-23:30 ZBIEGŁ Z MIEJSCA ZDARZENIA NA UL. PUŁASKIEGO. USZKODZONA ZOSTAŁA TOYOTA AVENSIS KOMBI . POSZUKIWANY SAMOCHÓD TO SREBRNY PEUGEOT 406. DLA OSOBY KTÓRA POMOŻE W ODNALEZIENIU SPRAWCY WYZNACZONA JEST NAGRODA! PROSZĘ O KONTAKT 517-110-549
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Twitter zablokował konto Donalda Trumpa |
Była moda i duzy popyt na yorki, więc masowo je rozmnażali, a teraz masowo gubią. Niestety nawet york to pies i trzeba z nim wychodzić na dwór i w dni deszczowe i w mroźne.
|
|
skoro nie chcesz uczestniczyć,to odbij...nie wspominaj mnie.żyj swoim życiem... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam nazbierało mi sie trochę większych i mniejszych śmieci i przy okazji porządków chciałbym sie ich pozbyć.czy wie ktoś gdzie je mogę wywieść oczywiście odpłatnie.jest to mała przyczepka.dziękuje z góry
|
|
Miastkowo
|
|
Treść jest ukryta
|
|
my braliśmy u P.Skrodzkiego - jedwabne - 514631246
|
|
*przedmówczyni Ja zawsze korzystałam z komputera stacjonarnego ale od kiedy kupiłam laptopa jestem bardziej zadowolona. Jest poręczniejszy, mobilny i w dodatku zużywa mniej energii więc rachunki za prąd są niższe. ;p
|
|
Wiec Martucha chcesz zapoznać tego sympatycznego chłopaka ?? :) hehe rudy błazen z druhem
|
|
adamosxx chodzi o ten poziom gimnazjum w Piątnicy(niższy),czy o ten z Łomży(wyższy)? Omania nie Zapytałabyś nawet za ile i czemu taki stary?ludzie kupują bez dwóch zdań,a potem się żalą na forum,że ich oszukali :-P jeśli ma stacjonować w mieszkaniu w jednym miejscu,odpowiedź brzmi:stacjonarny. jeśli istnieje potrzeba korzystania zeń poza domem,to lapek jest "mobilny"i wygodniejszy. jeśli chodzi o parametry,to można dopasować do potrzeb i ceny oba rodzaje,więc główne pytanie:jak ma służyć?....tak,jak zauważył Co_Ja_Pacze
|
|
z laptopów korzystaja zwykle ludzie podejrzani o wątłęj reputacji moralnej pragnący cos ukryć, zwykle wyborcy peło ale to nie reguła. Zaś człowiek na poziomie to stawia jednostke raz na biurku i stoi a nie lata z laptopem po kątach. Pewnie zaraz wam nie bedzie pasowała moja opinia ale w głębi serca wiecie ze jest prawdziwa i jej bede sie trzymał:)
|
|
Jestem przekonana, że Kuba sam chętnie wspomni miejsce swojego urodzenia, w którym się wychował (myślę o Łomży) jak już zostanie światowej sławy naukowcem. Kuba, życzę Ci tego z całego serca!!! Trzymam kciuki i pozdrawiam:) Your English teacher
|
|
Dziękuję za odpowiedz jeśli ktoś ma jeszcze jakieś namiary kto wozi żwir to proszę o podanie,bo ciężko coś w google wyszukać
|
|
wiadomo pies jak człowiek tez ma swoje potrzeby i o nie trzeba zadbać mając pod opieką takiego pupila
|
|
A ja na desrer po bigosie , preferuję golonkę i zimne piwo :) A na podwieczorek grochową lub fasolową :)
|
|
Powszechnie wiadomo, że psy, podobnie jak ludzie, mają swoje własne wymagania, które muszą być spełnione, gdy opiekują się buildnow gg takim towarzyszem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |