Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LKS -gdzie sa ci pajace ? |
"Urodziłam się nie wiem gdzie. W Łomży, albo na wozie... - tzn. w Konowce na Ukrainie" użytkownik usunięty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LKS -gdzie sa ci pajace ? |
makmarc To jest autentyczny tekst z autentycznego listu. Ale jeśli nie zrozumiałeś, to nie moja wina. A może tobie też trzeba przegrać internet na dyskietkę? :))
|
|
Mozesz zbadac na kazdej stacji diagnostycznej, gdzie jest najtaniej nie wiem, ale ktos ostatnio wspominal mi cos o 20zl. Musisz wiedziec tylko, ze badanie na szarpakach w 100% nie odzwierciedla ich prawdziwego stanu, wynik moze wyjsc ci w normie a po rozebraniu zawieszenia okaze sie ze sa g... warte. Szarpaki wskazuja stan zawieszenia lacznie z sprezyna itd. i ogolnie wynik moze sie sporo roznic od stanu samych amorkow.
|
|
To w takim razie,c3po-powinieneś też pamiętać pociągi saneczkowe na Nadnarwiańskiej,albo na "bielika", groblę jednaczewską jeszcze nieosuszoną ,bagnistą ,rozświergotaną... Przypominam sobie też magiel ręczny...chyba na rogu Pięknej i Wiejskiej. Nadnarwiańska zmieniła się tak jak inne łomżyńskie ulice. Nie ma już starych, drewnianych domów i płotów. Pozostała tylko droga z "kocimi łbami" jakże urocza w tym nowoczesnym otoczeniu. A kiedyś na tych kamieniach grało się w "klipę", "palanta", w piłkę... Pozdrawiam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |