Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zawsze kłamią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Z doświadczenia po prostu :) Ale wiesz co? to rzeczywiście nie jest temat na takie rozmowy :) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zawsze kłamią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Chojny najlepsze!
|
|
Angelika 22 - Święta racja ;) Tylko legalnie działające firmy i do tego nie pobierające opłat wstępnych a jedynie procent od uzyskanego odszkodowania.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja bylem w bialymstoku w kinie i z ekranem nie bylo problemow. w tym samym czasie grali w 2 salach film i biletow kazdemu wystarczylo. jol jol joj
|
|
hahahaha nagle wszyscy fani magika, wiecej dla sensacji co niektórzy tam idą do kina. facmen
|
|
Czemu nie? Ja chętnie się poprzyglądam.
|
|
Witam wszystkich kieruje to raczej do dziewczyn które mogą mi powiedzieć jak nazywa się ten śliczny chłopiec który pracuje w kinie chodzi mi o tego chlopaka który przerywa bilety przy wejściu był np w niedziela ale bałam sie do niego zagadać ma ktoś jakiś numer namiar jak sie nazywa bede bardzo wdzięczna .
|
|
O matko to jak będziesz z Nim rozmawiała jak bałaś się zagadać...masakra!
|
|
Matrcin1234 dobra dobra sam ubierasz się w siecówkach:))))) A mnie bawią panoczki ubierający się w sieciówkach 3 paski łyżew to jest to:))) Nie widziałem faceta z kasą i klasą noszącego chociazby ciuchy od J.Lindeberg:)))
|
|
chojny..jeszcze dosc dobry jest w zalomie tylko niepotrzebnie dodaja do sosu jeszcze ketchup.. Kasia..
|
|
Wiesz co Jakub?? Ty to jesteś heeee :D
|
|
Ja mogę Ci poradzić kodo masz nie brac : Radcy Prawnego Zbigniewa P. z Łomży ani żadnego jego pośrednika w sensie ze inny zajmuje się sprawą a on pośredniczy itp. ( nawet byś się nie zorientowała.....) Do tego typu spraw bierz zanjące się na tym firmy. Lepiej oddać 20 - 25 % z odszkodowania za ich profesjonalną usługę niż stracić wszystko - tak jak w przypadku w/w radcy. Masz jakieś pytania - daj znać :)
|
|
jadę do gdańska 28.09 wyjazd wieczorem zabiorę 3 osoby w cenie biletu więcej info. przemysław.konert@gmail.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |