Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pielęgniarka straciła przytomność po zaszczepieniu. |
Zauroczony.. Żadne skromna, tylko i wyłącznie szczera :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pielęgniarka straciła przytomność po zaszczepieniu. |
No wiesz....młodość nie trwa wiecznie;-)
|
|
To jestes taka straszna nie wierze:D
|
|
a nie wystarczyło by jakieś zaświadczenie, że np. obora nie będzie przeszkadzać ?
|
|
Babcie też dobrze się trzymają;-D
|
|
NA KORCZAKA JEST TEZ ORTODONTA PRZYJNUJE W WTORKI I PIATKI TYLKO NIE WIEM O KTOREJ GODZINIE A APARAT ZALOZA TOBIE W BIALYNM STOKU
|
|
Omania nie cuduj juz:D wystarczy
|
|
Ja nie cuduję.Będziesz w moim wieku to zobaczysz że bycie dziadkiem nie jest takie złe;-)
|
|
szanse masz i to spore..obora sasiada nie ma nic do pozwolenia na budowe..skladaj smialo wszystkie papiery jakie sa potrzebne... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Może nie aż tak straszna, ale na pewno nic a nic wyjątkowego :D rudy błazen z druhem
|
|
ten gosc w gminie o jakims prawie unijnym mowił ze od obory 30m, tamtemu dopłaty moga zabrac a ma tego trochę. bede probowac poki co dzieki,
|
|
Pomyśl logicznie-przecież praktycznie każdy robił prawo jazdy w JEDNEJ szkole więc jak chcesz uzyskać obiektywną opinię?
|
|
Czlowieku wybuduj obore i zamieszkaj w niej jesli Ci smrod nie przeszkadza. Pozniej bedziesz protesty pisal i sanepid nasylal ze Ci smrodek przeszkadza . I o Jakiej dzialce TY mowisz to raczej dzialeczka o takich rozmiarach i to jeszcze na terenie wiejskim. Chore to ....
|
|
Zenit co Ty wogóle opowiadasz, jest tyle szkół. Ja bardzo polecam Pana Andrzeja Lesiak, mogę podać nawet nr telefonu, jest bardzo sympatyczny, a do tego bardzo dobrze uczy, za każdym razem wskazuje błędy no i oczywiście pilnuje aby je korygować. Ja Pana Andrzeja bardzo polecam, ma teraz własna szkołę jazdy, uczy naprawdę dobrze, a przy tym bardzo miło mija czas. Bardzo polecam!!! ") Zenit napisał(a): > Pomyśl logicznie-przecież praktycznie każdy robił prawo > jazdy w JEDNEJ szkole więc jak chcesz uzyskać obiektywną > opinię?
|
|
Są takie przepisy unijne, wystraczy, że dobrze poczytasz. To tak jak z domem musi być zachowana pewna odległość.
|
|
W ''Karczmie pod Topolami'' serwują bardzo smaczny placek, jeden z najlepszych, jakie jadłem. W barze ''Smak Podlaski'' również smaczny plecak, ale polecam zamawiać bez śmietanowego sosu. :) urbi et orbi !
|
|
Fantic egocentryku wiedza, inteligencja – nie równa się mądrość... :)))))
|
|
dzis podczas wizytu u dentysty dowiedzialam sie ciekawej rzeczy ( potwierdzona w nfz) otoz kobiety w ciazy i w czasie pologu (42dni po porodzie) maja gwarantowane swiadczenia ogolnostomatologiczne na nfz czyli nawet leczenie kanalowe zebow bocznych ktorych normalnie nfz nie finansuje w ciazy finansuje dentysci maja specjalne znieczulenia wypelnienia itd dla kobiet w ciazy wiec dziewczyny jezeli macie potrzebe leczenia zebow i ciaza rozwija sie prawidlowo to nie ma na co czekac a potem placic kupe kasy np leczenie kanalowe zebow bocznych to koszt ok 300 zl a mozna zrobic to teraz na nfz a kase przeznaczyc na malenstwo
|
|
Chojny rzeczywiscie serwuja dobrego placka, mi osobiscie jeszcze smakowal w labiryncie
|
|
O to fajnie, zadzwonię na komendę i się zapytam. 50 zł to niedużo. Wielkie dzięki za odpowiedź? A zdając na policji jest tez egzamin praktyczny? rudy błazen z druhem
|
|
Tylko, że na NFZ będę czekała pewnie bardzo długo. Poza tym mi chodzi o usunięcie/spiłowanie zdrowego zęba i wstawienie korony lub licówki, bo 2 zęby rosną poza łukiem i myślę, że aparat nie będzie najlepszym rozwiązaniem. Dlatego chcę usunąć oba zęby i coś z tym zrobić. Myślę, że na nfz zdrowych zębów mi nie usuną. A jeśli chodzi o 8 to jak się nazywa ta kobieta, która Ci je wyrywała (do beauty lashes)?
|
|
Zadzwoń 607896097
|
|
Chojny !!! ZDECYDOWANIE :)
|
|
COSMEO :)
|
|
tenpubpl--no i idziesz na odstrzał,uff...jak dobrze.Przejdź się na Niemcewicza--oczy staną Ci w pięć zł,to jest lokal,a nie ****....a,brud,syf i ubóstwo;/
|
|
Ty zapewne wzięłeś i masz się dobrze..przez jeden dzień, następnego dnia znów zamiast szukać drugiej połówki raczysz się calutkim litrem i tak w kólko..Twoje szczęście nie zna granic, gratulacje..:) rudy błazen z druhem
|
|
ja w styczniu rodze chlopca jezeli nikt biedny sie nie zglosi to chetnie wezme ale mysle ze pierwszeństwo maja potrzebujacy
|
|
witam , poszukuje podrecznika do religii do 4 kl szk.p pt Bóg mnie woła , jeśli ktoś posiada prosze o kontakt ,chetnie kupie .
|
|
Polecam seryjne wyposażenie Telefon Nokia - Słuchawka Nokia ewentualnie tak jak ja zamów taki model jak ja tydzień temu ;) http://allegro.pl/sluchawki-bluetooth-sport-najtaniej-wysylka-free-i2625289486.html Bardzo wygodnie się w nich biega ;) facmen
|
|
No nie, to już lekka przesada! Taki temat nie powinien tu się pojawić! Czy to forum ma jakiegoś admina? Jeśli nie, to natychmiast powinno zostać zamknięte na 4spusty i to bezpowrotnie! urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |