Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doradca prezydenta: niewydolność służby zdrowia przyczyniła się do wzrostu liczby zgonów |
Witam, gdzie moge naprawic netbooka ? Chcialbym zeby na poczatku ktos mi wycenil naprawe!Czy macie jakies sugestie ?! Moj sprzet to asuss eee pc 1000h
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doradca prezydenta: niewydolność służby zdrowia przyczyniła się do wzrostu liczby zgonów |
Jestem ciekaw co wy krytycy tak źle widzicie w tym filmie, napiszcie mi jakieś konstruktywne zdanie o filmie a nie "cienki jest" dlaczego tak uważasz ? Bo ja uważam zupełnie inaczej jako zwykły oglądacz bo może niektórzy nie wiedzą co się składa na dobry film :) film to film fabuła Cie zainteresowała lub też nie co widać po komentarzach bynajmniej nie jest to cienki film... Zakończenie jedno z lepszych jakie widziałem w całym kinie światowym ! Chociaż banalne to dające dużo do myślenia, wzruszające itp itd
|
|
Re: Doradca prezydenta: niewydolność służby zdrowia przyczyniła się do wzrostu liczby zgonów |
a z resztą...wolny niewolnik...nie bierz wszystkiego co piszę tak dosadnie i nie próbuj zrozumieć czegoś,co pozbawione jest logiki :D
|
|
wacek74 mógłbyś podać meila?
|
|
Z tego co wiem, to Jagielski nie jest lekarzem, a dziennikarzem, mylisz go, jest drugi podobny do niego, nie pamiętam w tej chwili nazwiska, z wykształcenia stomatolog. Ale to nie Wojciech Jagielski
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane Gdzie jest admin ? Rozumiem że można kogoś polecać ale bezczelna autopromocja powinna być stąd usuwana !
|
|
Nie zgodzę się z osobą wyżej. Ja po oczyszczaniu manualnym nie mam żadnych dziur! Przecież najpierw twarz jest przygotowywana do oczyszczania. Fakt, że przez pierwsze dni wyglądałam jak po ospie, ale po około 5 dniach było już OK, ale i twarz o wiele ładniejsza :) Z każdym oczyszczaniem, efekt był coraz lepszy i mniej bolało i nie była już twarz taka czerwona. Wiadomo, że oczyszczać trzeba regularnie, bo po co iść na jedne oczyszczanie, które nic nie da? Ja na początku odwiedziałam kosmetyczkę 3 razy do roku, później już tylko dwa, a teraz raz na rok i wcale nie mam więcej zanieczyszczeń.
|
|
tak obowiazkowa:) podobno bedziemy podpisywac listy obecnosci jakies i bedzie wpis do indeksu pozniej:)
|
|
O jejku ,a już myślałam ze nie pójdę;-/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |