niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Doradca prezydenta: niewydolność służby zdrowia przyczyniła się do wzrostu liczby zgonów

Witam,
gdzie moge naprawic netbooka ? Chcialbym zeby na poczatku ktos mi wycenil naprawe!Czy macie jakies sugestie ?! Moj sprzet to asuss eee pc 1000h

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Doradca prezydenta: niewydolność służby zdrowia przyczyniła się do wzrostu liczby zgonów

Jestem ciekaw co wy krytycy tak źle widzicie w tym filmie,
napiszcie mi jakieś konstruktywne zdanie o filmie a nie "cienki jest" dlaczego tak uważasz ?
Bo ja uważam zupełnie inaczej jako zwykły oglądacz
bo może niektórzy nie wiedzą co się składa na dobry film :)
film to film fabuła Cie zainteresowała lub też nie co widać po komentarzach
bynajmniej nie jest to cienki film...
Zakończenie jedno z lepszych jakie widziałem w całym kinie światowym !
Chociaż banalne to dające dużo do myślenia, wzruszające itp itd

Re: Doradca prezydenta: niewydolność służby zdrowia przyczyniła się do wzrostu liczby zgonów

a z resztą...wolny niewolnik...nie bierz wszystkiego co piszę tak dosadnie i nie próbuj zrozumieć czegoś,co pozbawione jest logiki :D

wacek74 mógłbyś podać meila?

Z tego co wiem, to Jagielski nie jest lekarzem, a dziennikarzem, mylisz go, jest drugi podobny do niego, nie pamiętam w tej chwili nazwiska, z wykształcenia stomatolog. Ale to nie Wojciech Jagielski

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Gdzie jest admin ?

Rozumiem że można kogoś polecać ale bezczelna autopromocja powinna być stąd usuwana !

Nie zgodzę się z osobą wyżej. Ja po oczyszczaniu manualnym nie mam żadnych dziur! Przecież najpierw twarz jest przygotowywana do oczyszczania. Fakt, że przez pierwsze dni wyglądałam jak po ospie, ale po około 5 dniach było już OK, ale i twarz o wiele ładniejsza :) Z każdym oczyszczaniem, efekt był coraz lepszy i mniej bolało i nie była już twarz taka czerwona. Wiadomo, że oczyszczać trzeba regularnie, bo po co iść na jedne oczyszczanie, które nic nie da? Ja na początku odwiedziałam kosmetyczkę 3 razy do roku, później już tylko dwa, a teraz raz na rok i wcale nie mam więcej zanieczyszczeń.

tak obowiazkowa:) podobno bedziemy podpisywac listy obecnosci jakies i bedzie wpis do indeksu pozniej:)

O jejku ,a już myślałam ze nie pójdę;-/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org