Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co robi na forum Polonia Christiana? |
Z całym szacunkiem, ale wracaj na "polityka" i tam staraj się zatruwać ludziom swoim PiS`owskim szyderczym stylem bycia sen z powiek... :>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co robi na forum Polonia Christiana? |
Fantic NIE MOŻESZ NAPISAĆ WPROST KIEDYŚ ODRZUCIŁA ME ZALOTY. a JEST OKAZJA TO SIĘ MSZCZĘ . ŻAŁOSNY DZIECIUCH.
|
|
adamosxx Ty nie robisz co chcesz :> masz IQ psa... Rzucę kość i lecisz po nią :> Gdybyś nie zrozumiał... Jesteś typem człowieka, który musi oddać :> Więc aport.
|
|
czyli smieciu nie wiecz o czym mowisz skoro cie nie interesuje buhaha pajaac ***** ***
|
|
niektórzy potrafią się tylko wymądrzać,ale żeby się ruszyć i naprawdę coś zrobić to niewielu potrafi
|
|
Jula, a może w nastepnej piosence zaspiewałby Dawid L., Ania G i Żaklina O. to sa super wokaliści, dajmy im szansę się zaprezentować :) TRZYMAM KCIUKI ZA DRUŻYNĘ JULI !!!
|
|
A wiecie ile się czeka na rezonans prywatnie? facmen
|
|
Robiłam rezonans magnetyczny w enel- med w Łomży. Na badanie umówiono mnie na następny dzień. Badanie trwało ok 30-40 minut i wynik był po mniej więcej 10 minutach. Oczywiście rezonans był bez podawania kontrastu. Z tego co wiem to w przypadku konieczności podania kontrastu musi być lekarz, który w łomżyńskim enel-medzie jest bodajże 3 razy w tygodniu. Obsługa miła, życzliwa. Bez kolejek, profesjonalnie i z godnością ;) Koszt Badania to 400 zł (ja otrzymałam zniżkę w wysokości 50 zł od mojej pani neurolog) + ewentualny kontrast w wysokości do 280 zł (w zależności od wagi pacjenta). Szczerze polecam ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |