niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co robi na forum Polonia Christiana?

Z całym szacunkiem, ale wracaj na "polityka" i tam staraj się zatruwać ludziom swoim PiS`owskim szyderczym stylem bycia sen z powiek... :>

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co robi na forum Polonia Christiana?

Fantic NIE MOŻESZ NAPISAĆ WPROST KIEDYŚ ODRZUCIŁA ME ZALOTY. a JEST OKAZJA TO SIĘ MSZCZĘ . ŻAŁOSNY DZIECIUCH.

adamosxx

Ty nie robisz co chcesz :> masz IQ psa... Rzucę kość i lecisz po nią :> Gdybyś nie zrozumiał... Jesteś typem człowieka, który musi oddać :> Więc aport.

czyli smieciu nie wiecz o czym mowisz skoro cie nie interesuje buhaha pajaac

niektórzy potrafią się tylko wymądrzać,ale żeby się ruszyć i naprawdę coś zrobić to niewielu potrafi

Jula, a może w nastepnej piosence zaspiewałby Dawid L., Ania G i Żaklina O. to sa super wokaliści, dajmy im szansę się zaprezentować :)

TRZYMAM KCIUKI ZA DRUŻYNĘ JULI !!!

A wiecie ile się czeka na rezonans prywatnie?

facmen

Robiłam rezonans magnetyczny w enel- med w Łomży. Na badanie umówiono mnie na następny dzień. Badanie trwało ok 30-40 minut i wynik był po mniej więcej 10 minutach. Oczywiście rezonans był bez podawania kontrastu. Z tego co wiem to w przypadku konieczności podania kontrastu musi być lekarz, który w łomżyńskim enel-medzie jest bodajże 3 razy w tygodniu. Obsługa miła, życzliwa. Bez kolejek, profesjonalnie i z godnością ;) Koszt Badania to 400 zł (ja otrzymałam zniżkę w wysokości 50 zł od mojej pani neurolog) + ewentualny kontrast w wysokości do 280 zł (w zależności od wagi pacjenta).
Szczerze polecam ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org