niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a powiedzcie ludzie co kościół ma do szczepień?

Też się cieszę,aczkolwiek dla spokojnego sumienia sprawdzę jeszcze na dniach czy faktycznie znalazł dom,czy dalej się błąka,jeśli by był to go zabiorę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a powiedzcie ludzie co kościół ma do szczepień?

pan! numer podam nazwiska nie żeby reklamy nie robić Adam nr.tel.608858764 bardzo porządny i odpowiedzialny człowiek!

W media expercie widziałem skrzynkę clariona chyba właśnie za 299zł przecenioną z 449zl.

mam twojego pieska ,wysłałem ci wiadomość na pocztę z numerem tel. zadzwoń

Witam,
u którego dermatologa w Łomży, można mieć darmowy aparat na zęby i do ilu lat? Wiadomo mi, że niektórzy dentyści do np.13 roku życia zakładają za darmo stałe aparaty na zęby, a niektórzy poprostu dają za darmo te, które się nosi np. w nocy ( ruchome) . Nie wiem czy tak jest w Łomży, dlatego pytam. Proszę o odpowiedź.

Bitwa Na Głosy nie jest programem, w którym osoby takie jak Jula czy Piasek nie mają pełnej swobody. Wiele mają narzucone z góry, więc wcale się nie zdziwię jeśli Julia nie ma nic do gadania w sprawie doboru wykonawców i ich repertuaru.
Telewizja wygląda prosto i spokojnie tylko dla tych którzy siedzą po drugiej stronie ekranu.
Najlepiej jest krytykować. Ciekawe ilu z Was zasłynęło w Polsce i poza jej granicami ze swojego talentu? Większość by się bała/wstydziła nawet spróbować. Dziewczynie należy się szacunek, że dąży do spełnienia marzeń i promuje nasze w sposób jaki może.
O gustach się nie dyskutuje. Dla jednego Julia będzie gwiazdą dla kogoś innego zwykłą dziewczyną. Dla wielu z Was Piasek jest wspaniałym piosenkarzem, a innych się będzie w środku przewracało od słuchani jego.
Opinię można wyrazić, ale ubliżać i osądzać nie.

rudy błazen z druhem

Można prosić o jakiś e-mail czy coś?

Czemu dzielicie ludzi na kategorie? Nie każdy się rodzi w rodzinie lekarzy czy prawników. Jest podział już na samym starcie. To takie niesprawiedliwe. Druga rzecz, że ciężko jest w tym małym miasteczku się czegoś dorobić własnymi rękami..
Legendarny o co się Tobie rozchodzi? Ale tak szczerze i bez ogródek...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

nata09 weś nie mąć Mi głowy, idz Ty spać bo jutro do pracy musisz wstać do biedronki o ósmej już na kasie siedzieć.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Sprubój na rybakach.

Kasia..

byście zaprosili swoje żony na luksusowy obiad przy świecach do dobrej restauracji a nie pikczą wam jakąś tanią zapjerdalanke,. jeszcze widząc w swoich żonach roboty kuchenne

facmen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org