Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a powiedzcie ludzie co kościół ma do szczepień? |
Też się cieszę,aczkolwiek dla spokojnego sumienia sprawdzę jeszcze na dniach czy faktycznie znalazł dom,czy dalej się błąka,jeśli by był to go zabiorę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a powiedzcie ludzie co kościół ma do szczepień? |
pan! numer podam nazwiska nie żeby reklamy nie robić Adam nr.tel.608858764 bardzo porządny i odpowiedzialny człowiek!
|
|
W media expercie widziałem skrzynkę clariona chyba właśnie za 299zł przecenioną z 449zl.
|
|
mam twojego pieska ,wysłałem ci wiadomość na pocztę z numerem tel. zadzwoń
|
|
Witam, u którego dermatologa w Łomży, można mieć darmowy aparat na zęby i do ilu lat? Wiadomo mi, że niektórzy dentyści do np.13 roku życia zakładają za darmo stałe aparaty na zęby, a niektórzy poprostu dają za darmo te, które się nosi np. w nocy ( ruchome) . Nie wiem czy tak jest w Łomży, dlatego pytam. Proszę o odpowiedź.
|
|
Bitwa Na Głosy nie jest programem, w którym osoby takie jak Jula czy Piasek nie mają pełnej swobody. Wiele mają narzucone z góry, więc wcale się nie zdziwię jeśli Julia nie ma nic do gadania w sprawie doboru wykonawców i ich repertuaru. Telewizja wygląda prosto i spokojnie tylko dla tych którzy siedzą po drugiej stronie ekranu. Najlepiej jest krytykować. Ciekawe ilu z Was zasłynęło w Polsce i poza jej granicami ze swojego talentu? Większość by się bała/wstydziła nawet spróbować. Dziewczynie należy się szacunek, że dąży do spełnienia marzeń i promuje nasze w sposób jaki może. O gustach się nie dyskutuje. Dla jednego Julia będzie gwiazdą dla kogoś innego zwykłą dziewczyną. Dla wielu z Was Piasek jest wspaniałym piosenkarzem, a innych się będzie w środku przewracało od słuchani jego. Opinię można wyrazić, ale ubliżać i osądzać nie. rudy błazen z druhem
|
|
Można prosić o jakiś e-mail czy coś?
|
|
Czemu dzielicie ludzi na kategorie? Nie każdy się rodzi w rodzinie lekarzy czy prawników. Jest podział już na samym starcie. To takie niesprawiedliwe. Druga rzecz, że ciężko jest w tym małym miasteczku się czegoś dorobić własnymi rękami.. Legendarny o co się Tobie rozchodzi? Ale tak szczerze i bez ogródek... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nata09 weś nie mąć Mi głowy, idz Ty spać bo jutro do pracy musisz wstać do biedronki o ósmej już na kasie siedzieć. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Sprubój na rybakach. Kasia..
|
|
byście zaprosili swoje żony na luksusowy obiad przy świecach do dobrej restauracji a nie pikczą wam jakąś tanią zapjerdalanke,. jeszcze widząc w swoich żonach roboty kuchenne facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |