niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobre wieści dla Polski

temat do zamknięcia. Znalazłem już tę polędwicę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobre wieści dla Polski

A ja bym prosiła o jakieś namiary na Pana Macieja Listowskiego. Nie mogę nigdzie znaleźć, a bardzo pilnie potrzebują. Podobno to dobry dj, wodzirej, coś w tym stylu.

Fantic taka jest prawda a Ty jestes jedna z tych zazdroszczacych osob:)

A co do Juli to Tytus własnie nigdy nie ublizyl Juli, a on zna sie jedynie na muzyce:) Nie mam zamiaru wiecej dyskutowac na ten temat z wami:) Widac od razu ze Fantica dotknela moja krytyka i jest jedna własnie z tych osob:)

Ogólnie zespół jako całość wypadł dużo lepiej niż w poprzednim odcinku widać w nim potencjał i podobało mi się ale faktycznie chłopak który już drugi raz jest wystawiany na pierwszy plan wokalistą jest marnym zmieniłbym go. No i co do dziewczyny która stała i śpiewała po jego prawej stronie bodajże Ania raczej zawodzi niż śpiewa. Potrzebne są zmiany jak chcą wygrać program bo z tymi liderami nie ma co na to liczyć.
A tak na marginesie najlepszy zespół według mnie już odpadł czyli Gawlińskiego ale chociaż mi się najbardziej podobał to i tak głosowałem i głosuję na Julę przecież to nasza dziewczyna trzymam kciuki:)

u mnie też chodzi nawet na zimnym silniku, i chyba to jest normalne, bo zastosowana tam jest wiskoza ktora jak jest potrzeba załącza wyższe obroty wiatraka, czyli jak silnik jest zimny wiatrak kręci sie powoli, a jak silnik się zagrzeje wiskoza powoduje szybsze krecenie się wiatraka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org