Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobre wieści dla Polski |
temat do zamknięcia. Znalazłem już tę polędwicę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobre wieści dla Polski |
A ja bym prosiła o jakieś namiary na Pana Macieja Listowskiego. Nie mogę nigdzie znaleźć, a bardzo pilnie potrzebują. Podobno to dobry dj, wodzirej, coś w tym stylu.
|
|
Fantic taka jest prawda a Ty jestes jedna z tych zazdroszczacych osob:) A co do Juli to Tytus własnie nigdy nie ublizyl Juli, a on zna sie jedynie na muzyce:) Nie mam zamiaru wiecej dyskutowac na ten temat z wami:) Widac od razu ze Fantica dotknela moja krytyka i jest jedna własnie z tych osob:)
|
|
Ogólnie zespół jako całość wypadł dużo lepiej niż w poprzednim odcinku widać w nim potencjał i podobało mi się ale faktycznie chłopak który już drugi raz jest wystawiany na pierwszy plan wokalistą jest marnym zmieniłbym go. No i co do dziewczyny która stała i śpiewała po jego prawej stronie bodajże Ania raczej zawodzi niż śpiewa. Potrzebne są zmiany jak chcą wygrać program bo z tymi liderami nie ma co na to liczyć. A tak na marginesie najlepszy zespół według mnie już odpadł czyli Gawlińskiego ale chociaż mi się najbardziej podobał to i tak głosowałem i głosuję na Julę przecież to nasza dziewczyna trzymam kciuki:)
|
|
u mnie też chodzi nawet na zimnym silniku, i chyba to jest normalne, bo zastosowana tam jest wiskoza ktora jak jest potrzeba załącza wyższe obroty wiatraka, czyli jak silnik jest zimny wiatrak kręci sie powoli, a jak silnik się zagrzeje wiskoza powoduje szybsze krecenie się wiatraka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |