czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy nie chcą religii w szkołach.

nie wiem ..;/

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy nie chcą religii w szkołach.

hm...nie zauważyłam nigdzie że on rocznik 86 .... :)

http://www.modlinairport.pl/

popieram , ffajna sprawa tylko zależy w jakim wieku były by te mamuśki ?? ...

facmen

dokladnie jak przedmowca lec prze ostroleke kieruj sie na serock caly czas i bedziesz mial po drodze te miejscowosci , jedz caly czas ta obwodnica i jak bedzie juz skret na na dwor mazowiecki skret to wtedy zjedz tym zjazdem io po drodze bedzie modlin

Według mnie prościej jest przez Wyszków. Prostsza droga.

ja musze usunac teraz zebrala mi sie tam ropa i teraz caly czas najlepiej bym brala tabletki oczywiscie biore w ostatecznosci nie wytrzymam jeszcze 3 miesiecy moze lepiej jakby pobolalo tydzien niz 3 miesiace

Mam na sprzedaż/zamianę:
molinezje ostrouste - trochę tego jest
platki - kilka szt.
glonojad lamparci
kiryski pstre

Jeżeli ktoś chętny na kupno zamianę pisać dogadamy się.

Wielkie dzięki i pozdrawiam

Po tytule postu można odnieść wrażenie że elitarny jest koło 40 :))))) Ale chyba normalny facet w tym wieku nie zamieszczał by takiego postu na forum.

Jeśli jest zdesperowany a każde łowy kończą się niczym...to mimo wieku zamieścił ten post ;)

Zauroczony, wystarczy wiola :) ja się nie znam na tym wszystkim, jak to mówią, wszystko wyjdzie w praniu :D

green NIE przekroczył :)

Mi tam się podobało..:) Ale po tym programie znienawidziłam Zielińską i Jagielskiego, ot co

Sun : acha, źle przeczytałam....:)
Może sam elitarny coś podpowie w kwestii wieku :)

Dokładnie tak. I tak wyciągnęli co mogli ze znanej przeróbki The Police. Choreografii nie opracowuje Julita. O "problemach technicznych" nie wspomnę.....

A pani Zielińska...chyba zapomniała, jak dostawała baty w Tańcu z Gwiazdami.

Jeździ ktoś samochodem tą trasą? Proszę o kontakt, w grę wchodzi transport ludzi i rzeczy za odpłatą :)

Wiolu hmm mam sporo znajomych w PWSiP to jak cos to pytam ich dlatego troszke wiem:D

Witam ;). Czy w Lomzy mozna zdawac na kategorie prawa jazdy A1 ? Jezeli tak to prosilbym o dostarczenie wszelkich informacji na ten temat :).

Z gory dzieki.

Mi sie zespół Juli podoba i tak jak spiewaja:) To jest 2 tydzien i co niektorzy nie mieli tak naprawde kontaktu z profesjonalnym spiewaniem...trudno jest sie nauczyc spiewac w kilka tygodni... a co do smsow to ja bede wysylal je zawsze obojetnie kto bedzie solista bo to jest Łomzynianka i zespol z Łomży i zawsze kazdy powinien stawac w obronie swego.... Wasze teksty tutaj sa zalosne wiekszosc tutaj piszacych nie zna sie na muzyce... Zazdrosci Juli ze w tak szybkim czasie osiagnela jakis sukces, ludzie chca jej sluchac i sluchaja, kazdy ma inny gust ale natura polaka daje o sobie znac zazdrosc was zzera....

A co do murzyna to fajnie sie z kogos smiac i krytykowac, a jak jedziecie za granice to was za wafli maja robicie za marne kilka euro gdzie rodowity mieszkaniec tego kraju otrzymuje kilka razy wiecej i tam sie smieja z polakow jacy sa... Pracujecie tam gdzie inny obywatel nie chce podjac sie takiej pracy!!!
To jest taki sam czlowiek jak wy, a ze ma inny kolor skory to nic nie znaczy...

Panie zauroczony dosłownie w paru wieszach zawarł Pan cała swoja głupotę brak obycia i wiejski prowincjonalizm .

Tęż za 4 lata mam zamiar zrobić A1.Chętnie się dowiem co i jak.

Ja też mam znajomych tam studiujących, ale jakoś nie chcę zawracać im głowy moimi pytaniami :)

Gdzie mogę wymienić strunę do gitary klasycznej i za ile?

carpooling.pl - jak więcej łomżyniaków zacznie korzystać z takiego serwisu, to łatwiej będzie znaleźć i pasażerów i kogoś jadącego samochodem.

Dzięki serwisowi można też znaleźć kogoś, kto dosiądzie się ewentualnie po drodze, więc jest trochę wygodniej niż pisanie po forach ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org