Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy nie chcą religii w szkołach. |
nie wiem ..;/ rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy nie chcą religii w szkołach. |
hm...nie zauważyłam nigdzie że on rocznik 86 .... :)
|
|
http://www.modlinairport.pl/
|
|
popieram , ffajna sprawa tylko zależy w jakim wieku były by te mamuśki ?? ... facmen
|
|
dokladnie jak przedmowca lec prze ostroleke kieruj sie na serock caly czas i bedziesz mial po drodze te miejscowosci , jedz caly czas ta obwodnica i jak bedzie juz skret na na dwor mazowiecki skret to wtedy zjedz tym zjazdem io po drodze bedzie modlin
|
|
Według mnie prościej jest przez Wyszków. Prostsza droga.
|
|
ja musze usunac teraz zebrala mi sie tam ropa i teraz caly czas najlepiej bym brala tabletki oczywiscie biore w ostatecznosci nie wytrzymam jeszcze 3 miesiecy moze lepiej jakby pobolalo tydzien niz 3 miesiace
|
|
Mam na sprzedaż/zamianę: molinezje ostrouste - trochę tego jest platki - kilka szt. glonojad lamparci kiryski pstre Jeżeli ktoś chętny na kupno zamianę pisać dogadamy się.
|
|
Wielkie dzięki i pozdrawiam
|
|
Po tytule postu można odnieść wrażenie że elitarny jest koło 40 :))))) Ale chyba normalny facet w tym wieku nie zamieszczał by takiego postu na forum.
|
|
Jeśli jest zdesperowany a każde łowy kończą się niczym...to mimo wieku zamieścił ten post ;)
|
|
Zauroczony, wystarczy wiola :) ja się nie znam na tym wszystkim, jak to mówią, wszystko wyjdzie w praniu :D
|
|
green NIE przekroczył :)
|
|
Mi tam się podobało..:) Ale po tym programie znienawidziłam Zielińską i Jagielskiego, ot co
|
|
Sun : acha, źle przeczytałam....:) Może sam elitarny coś podpowie w kwestii wieku :)
|
|
Dokładnie tak. I tak wyciągnęli co mogli ze znanej przeróbki The Police. Choreografii nie opracowuje Julita. O "problemach technicznych" nie wspomnę..... A pani Zielińska...chyba zapomniała, jak dostawała baty w Tańcu z Gwiazdami.
|
|
Jeździ ktoś samochodem tą trasą? Proszę o kontakt, w grę wchodzi transport ludzi i rzeczy za odpłatą :)
|
|
Wiolu hmm mam sporo znajomych w PWSiP to jak cos to pytam ich dlatego troszke wiem:D
|
|
Witam ;). Czy w Lomzy mozna zdawac na kategorie prawa jazdy A1 ? Jezeli tak to prosilbym o dostarczenie wszelkich informacji na ten temat :). Z gory dzieki.
|
|
Mi sie zespół Juli podoba i tak jak spiewaja:) To jest 2 tydzien i co niektorzy nie mieli tak naprawde kontaktu z profesjonalnym spiewaniem...trudno jest sie nauczyc spiewac w kilka tygodni... a co do smsow to ja bede wysylal je zawsze obojetnie kto bedzie solista bo to jest Łomzynianka i zespol z Łomży i zawsze kazdy powinien stawac w obronie swego.... Wasze teksty tutaj sa zalosne wiekszosc tutaj piszacych nie zna sie na muzyce... Zazdrosci Juli ze w tak szybkim czasie osiagnela jakis sukces, ludzie chca jej sluchac i sluchaja, kazdy ma inny gust ale natura polaka daje o sobie znac zazdrosc was zzera.... A co do murzyna to fajnie sie z kogos smiac i krytykowac, a jak jedziecie za granice to was za wafli maja robicie za marne kilka euro gdzie rodowity mieszkaniec tego kraju otrzymuje kilka razy wiecej i tam sie smieja z polakow jacy sa... Pracujecie tam gdzie inny obywatel nie chce podjac sie takiej pracy!!! To jest taki sam czlowiek jak wy, a ze ma inny kolor skory to nic nie znaczy...
|
|
Panie zauroczony dosłownie w paru wieszach zawarł Pan cała swoja głupotę brak obycia i wiejski prowincjonalizm .
|
|
Tęż za 4 lata mam zamiar zrobić A1.Chętnie się dowiem co i jak.
|
|
Ja też mam znajomych tam studiujących, ale jakoś nie chcę zawracać im głowy moimi pytaniami :)
|
|
Gdzie mogę wymienić strunę do gitary klasycznej i za ile?
|
|
carpooling.pl - jak więcej łomżyniaków zacznie korzystać z takiego serwisu, to łatwiej będzie znaleźć i pasażerów i kogoś jadącego samochodem. Dzięki serwisowi można też znaleźć kogoś, kto dosiądzie się ewentualnie po drodze, więc jest trochę wygodniej niż pisanie po forach ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |