czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Opłatek – symbol, którego znaczenie znika nam z oczu

Stary a głupi ;))

Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak.

Do sklepu po browar i wiek nie ma znaczenia

PS brutalne ale prawdziwe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Opłatek – symbol, którego znaczenie znika nam z oczu

...zaczyna działać Łomżyńskie Forum Fotografii - kierunek rozwoju nieznany :)... Lubię to! - wiadomo gdzie szukać...

W raju nie ma ;/
prócz allegro i napewno są

a gdzie w Łomży można dostać orginały, wszędzie same podróby tylko cena jak za orginały...

qrwa jacy ludzie sa poje*** bani.
codziennie przyjezdza widzia psa i nic z nim nie zrobi.
wez go czlowieku jak juz nie chcesz i nie masz mozliwosci go wziac to podrzuc do schroniska.
wyobrazasz sobie co ten pies czuje teraz?? jest zimno ciemno podobno ma padac i do tego burza.
poza tym jak ktos napisal miejsce nie jest bezpieczne przy ulicy. szczeniak w koncu sie ruszy stamtad i ktoregos dnia zamiast w lesie zobaczysz go przy ulicy rozjechanego .
nie masz serca czlowieku???

jeszcze mam jedno pytanie... jesli podejrzewam ze moge byc w ciazy i test chce zrocic w piatek to czy mozna wspolzyc do tego czasu???

Ludzie a czy wy wiecie ze to nie Jula wybiera solistow!tym wszystkim kieruje produkcja i ludzie, ktorzy trenuja ich spiew.

MOŻE to wszystko ustawione i ta fajna dziewczyna nie ma na to wpływu apropo Jagielskiego to pan dr medycyny niech oceni naszych lekarzy a nie śpiewanie

witam, jadę do gdańska ok 14 i mam 3 wolne miejsca. Jakby ktoś chciał się zabrać niech dzwoni na 606 200 968. Zrzuta jak za bilet autobusowy.

co sie tak boicie slowa rasista nie jestem i nie jestem. Sa rasy na swiecie i to fakt skonczcie z tą poprawnoacia polityczna.

rudy błazen z druhem

Witam czy kogoś interesuje temat akwarystyki? Mam na sprzedania, zamianę kilka rybek, roślinek, chętnie podzielę się wiedzą niewielką ale już coś.

GG: 5370426

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org