Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opłatek – symbol, którego znaczenie znika nam z oczu |
Stary a głupi ;)) Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak. Do sklepu po browar i wiek nie ma znaczenia PS brutalne ale prawdziwe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opłatek – symbol, którego znaczenie znika nam z oczu |
...zaczyna działać Łomżyńskie Forum Fotografii - kierunek rozwoju nieznany :)... Lubię to! - wiadomo gdzie szukać...
|
|
W raju nie ma ;/ prócz allegro i napewno są
|
|
a gdzie w Łomży można dostać orginały, wszędzie same podróby tylko cena jak za orginały...
|
|
qrwa jacy ludzie sa poje*** bani. codziennie przyjezdza widzia psa i nic z nim nie zrobi. wez go czlowieku jak juz nie chcesz i nie masz mozliwosci go wziac to podrzuc do schroniska. wyobrazasz sobie co ten pies czuje teraz?? jest zimno ciemno podobno ma padac i do tego burza. poza tym jak ktos napisal miejsce nie jest bezpieczne przy ulicy. szczeniak w koncu sie ruszy stamtad i ktoregos dnia zamiast w lesie zobaczysz go przy ulicy rozjechanego . nie masz serca czlowieku???
|
|
jeszcze mam jedno pytanie... jesli podejrzewam ze moge byc w ciazy i test chce zrocic w piatek to czy mozna wspolzyc do tego czasu???
|
|
Ludzie a czy wy wiecie ze to nie Jula wybiera solistow!tym wszystkim kieruje produkcja i ludzie, ktorzy trenuja ich spiew.
|
|
MOŻE to wszystko ustawione i ta fajna dziewczyna nie ma na to wpływu apropo Jagielskiego to pan dr medycyny niech oceni naszych lekarzy a nie śpiewanie
|
|
witam, jadę do gdańska ok 14 i mam 3 wolne miejsca. Jakby ktoś chciał się zabrać niech dzwoni na 606 200 968. Zrzuta jak za bilet autobusowy.
|
|
co sie tak boicie slowa rasista nie jestem i nie jestem. Sa rasy na swiecie i to fakt skonczcie z tą poprawnoacia polityczna. rudy błazen z druhem
|
|
Witam czy kogoś interesuje temat akwarystyki? Mam na sprzedania, zamianę kilka rybek, roślinek, chętnie podzielę się wiedzą niewielką ale już coś. GG: 5370426
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |