poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wulgarnie i agresywnie. „Strajk Lempart” i sojusznicy bezprawnie przeszli ulicami Warszawy

Więc było troszkę stresujące(ale nie dla mnie),ja zawsze się śmieję;-)I poszło szybko hahahha

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wulgarnie i agresywnie. „Strajk Lempart” i sojusznicy bezprawnie przeszli ulicami Warszawy

elina
ktoś z sąsiadów już zgłosił i wczoraj zabrali ją do schroniska,strasznie mi jej szkoda,bo jest świetna-grzeczna,towarzyska,ale też mam nadzieję,że tam zazna spokoju i szczęścia :(

Re: Wulgarnie i agresywnie. „Strajk Lempart” i sojusznicy bezprawnie przeszli ulicami Warszawy

DOKŁADNIE KOŚCIÓŁ JEST DO BANI:-)
ADMIN ROBOTA CI SIĘ SZYKUJE :-)
ODŁÓŻ NA CHWILE RÓŻANIEC NASTĘPNIE WSTAŃ Z KOLAN I NASTĘPNIE WYPI.E.RDOL TEN TEMAT :-)

MIEJ ******** A BĘDZIE CI DANE

Mi nie chodzi o niszczenie uczciwych przedsiębiorców,niepłacenie podatków.
Żal mi psów,które są do tych celów wyzyskiwane.

U nas widzę przepełnione schronisko i stan psów,w jakim do niego trafiają.

na starym rynku unitechnik caly zasilacz jakies 100zl

Dziękuję za cenne spostrzeżenia, w większosci negatywne niestety ... Dodam tylko, że u mnie mial sie ktos pojawic z biura ale jakos poki co nie slychac nikogo ani nie widać, choć osobiscie byłam w biurze i rozmawialam i prosiłam o przybycie ... Wyczuwa się z deka olewający stosunek do klienta ... Umowę mam tylko do stycznia wiec z pewnością podziękuję ...

Uwazaj jak bedziesz na milano bo Cie goraca 19-stka dosiadzie ;p

walnij w stół...nie trzeba mieć wielkiego pojęcia,by zauważyć,że ceny psów z kwitem są o wiele wyższe,niźli tych bez papierów.skoro mam sukę jamnika,a sąsiad ma psa jamnika,to dogadam się z nim i puszamy psiaki i mamy szczenięta,po co płacić 1000pln?ano po to,by mieć papier,który w większości przypadków jest nikomu nie potrzebny,a dlaczego są tak wysokie ceny psów z kwitem,to rozumiem,że koszta uzyskania przychodu są wysokie.

Którzy z nas traktują psy jak rzeczy?
ci,którzy żartobliwie piszą o marce,zużyciu itp psiaków,czy ci którzy traktują je jako źródło dochodu i lczą każdego zyla wydanego na utrzymanie maszynke do rodzenia szczeniąt?

rudy błazen z druhem

...przecież żyjemy na zielonej wyspie...

jak na razie to wygląda na utrudnianie zamiast ułatwiania życia.. Dzięki za info :)

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org