Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wulgarnie i agresywnie. „Strajk Lempart” i sojusznicy bezprawnie przeszli ulicami Warszawy |
Więc było troszkę stresujące(ale nie dla mnie),ja zawsze się śmieję;-)I poszło szybko hahahha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wulgarnie i agresywnie. „Strajk Lempart” i sojusznicy bezprawnie przeszli ulicami Warszawy |
elina ktoś z sąsiadów już zgłosił i wczoraj zabrali ją do schroniska,strasznie mi jej szkoda,bo jest świetna-grzeczna,towarzyska,ale też mam nadzieję,że tam zazna spokoju i szczęścia :(
|
|
Re: Wulgarnie i agresywnie. „Strajk Lempart” i sojusznicy bezprawnie przeszli ulicami Warszawy |
DOKŁADNIE KOŚCIÓŁ JEST DO BANI:-) ADMIN ROBOTA CI SIĘ SZYKUJE :-) ODŁÓŻ NA CHWILE RÓŻANIEC NASTĘPNIE WSTAŃ Z KOLAN I NASTĘPNIE WYPI.E.RDOL TEN TEMAT :-) MIEJ ******** A BĘDZIE CI DANE
|
|
Mi nie chodzi o niszczenie uczciwych przedsiębiorców,niepłacenie podatków. Żal mi psów,które są do tych celów wyzyskiwane. U nas widzę przepełnione schronisko i stan psów,w jakim do niego trafiają.
|
|
na starym rynku unitechnik caly zasilacz jakies 100zl
|
|
Dziękuję za cenne spostrzeżenia, w większosci negatywne niestety ... Dodam tylko, że u mnie mial sie ktos pojawic z biura ale jakos poki co nie slychac nikogo ani nie widać, choć osobiscie byłam w biurze i rozmawialam i prosiłam o przybycie ... Wyczuwa się z deka olewający stosunek do klienta ... Umowę mam tylko do stycznia wiec z pewnością podziękuję ...
|
|
Uwazaj jak bedziesz na milano bo Cie goraca 19-stka dosiadzie ;p
|
|
walnij w stół...nie trzeba mieć wielkiego pojęcia,by zauważyć,że ceny psów z kwitem są o wiele wyższe,niźli tych bez papierów.skoro mam sukę jamnika,a sąsiad ma psa jamnika,to dogadam się z nim i puszamy psiaki i mamy szczenięta,po co płacić 1000pln?ano po to,by mieć papier,który w większości przypadków jest nikomu nie potrzebny,a dlaczego są tak wysokie ceny psów z kwitem,to rozumiem,że koszta uzyskania przychodu są wysokie. Którzy z nas traktują psy jak rzeczy? ci,którzy żartobliwie piszą o marce,zużyciu itp psiaków,czy ci którzy traktują je jako źródło dochodu i lczą każdego zyla wydanego na utrzymanie maszynke do rodzenia szczeniąt? rudy błazen z druhem
|
|
...przecież żyjemy na zielonej wyspie...
|
|
jak na razie to wygląda na utrudnianie zamiast ułatwiania życia.. Dzięki za info :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |