Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd przedstawił benefity dla tych, którzy zaszczepią się przeciwko COVID-19 |
o fajnie ze ktos jeszcze jezdzi rowerem tylko szkoda ze tak malo osob pisze w tym poscie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd przedstawił benefity dla tych, którzy zaszczepią się przeciwko COVID-19 |
nauczcie sie chodzic sciezkami dla pieszych a nie dla rowerzystow jak wchodzicie na sciezke rowerowa to mogli byscie sie obrjrzec czy nie ma rowerzysty za wami a nie pchacie sie bezkarnie na sciezke
|
|
Re: Rząd przedstawił benefity dla tych, którzy zaszczepią się przeciwko COVID-19 |
a dzwonka nie masz?
|
|
bezkarnie to się pchają pod samochody a już nie powiem o samochodach ciężarowych oni myślą że jak sobie jadę TIRem to w miejscu się zatrzymam a potem to płacz i pasztet na drodze TROCHĘ BRUTALNE ALE REALNE!!!!!!
|
|
Witam pomozcie mi jesli mozecie. Mam 17 lat I mam polroczna coreczke wychowuje ja sama z moimi rodzicami ktorzi maja do niej prawa I matka ojca dziecka chce mi odebrac prawa do malej niemam zadnego slubu malej nieoddam za zadne skarby powiedzcie co moge zrobic zeby oni niemieli zadnyc h praw do dziecka ? Prosze pomozcie
|
|
no to tym bardziej się nie obawiaj, Pan Bóg najlepszym świadkiem naprawdę się nie martw :) Kasia..
|
|
Tyku, jeśli mówisz o tym jak było x lat temu, to dodaj też ile kobiet umierało przy porodach, poraniało oraz ile dzieci umierało. Witaminy są ważne w wielu przypadkach, chociażby u kobiet, które wykańczają mdłości. Co prawda dzidzia bierze sobie większość składników z organizmu mamy, jednak matka też musi to jakoś uzupełniać. Na przykładzie mojej siostry, która w ciąży wiesz ile przytyła? 0, schudła 5kg swojej wagi. Cokolwiek zjadła lądowało natychmiast w toalecie. Żyła na wodzie i jabłkach, bo tylko tego nie zwracała. I tak 7 miesięcy (a mówią, że wymiotuje się tylko 3...). Gdyby siostry nie ratowano suplementami i masą witamin myślisz, że by dała radę donosić dziecko? ktośiek
|
|
Mały,masz złe info;-))Ja mam pieska;-)hahah Kotku Ty !
|
|
Witam, Gdzie najszybciej zrobię badania potrzebne na kurs prawo jazdy kat. B ? Kasia..
|
|
www.forumprawne.org tutaj znajdziesz coś na ten temat Kasia..
|
|
nie nalezy zbytnio stosowac sie do polecen lekarzy ani brac lekow ktore nie sa potrzebne tak jak np kwas foliowy...kiedys byly inne czasy itd dzieci rodzily sie bez pomocy i przezyly..teraz jest na odwrot mimo wszystkich nowych technologii sporo dzieci umiera przy porodach...witamin nie trzeba lykac wystarczy jesc wtedy sporo owocow warzyw i slodyczy..troche tez kapusty kiszonej ogorkow itd..dziecko bedzie zdrowe..i bez sensu tez jest przesadne dbanie o siebie w ciazy..trzeba zyc jak sie zylo..chyba ze ciaza jest agrozona wtedy to inna historia ktośiek
|
|
>>> Cóż za problem, następne wybory niebawem możesz próbować...najgorsze jest to że bym na Ciebie nie zagłosował bo najważniejsza jest dla Ciebie "Bryka"' ... No bo wlasnie caly myk polega na tym, ze bedac politykiem nie wolno mowic prawdy, tylko trzeba wmawiac ludziom, ze zalezy mi na twoim dobru. Wtedy cie wybiora i bedziesz mogl w koncu dbac tylko o swoj tylek, wmawiajac wszystkim dookola ze jest zupelnie inaczej.
|
|
Jezeli ci niepasuje to nie wchodz tu I nieczytaj I nieudzielaj sie takimi glupimi tekstami to proste ze martwie sie o moje dziecko
|
|
A propo praw tak prawa maja moi rodzice a to nie moja tesciowa ewentualnie matka ojca dziecka ale dzieki
|
|
Stomatolog wyrywajacy zeby, to zdecydowanie godny polecenia stomatolog. A porcelanowej protezki (wraz z godnymi warunkami ratalnymi) nie zaproponowal (koniecznie milym tonem) ?
|
|
Reymonta . lek Dąbrowska 80 pln bez kolejki wchodzisz.
|
|
z którego taboru rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie mogę się z tym zgodzić. Ten przepis skierowany jest przeciwko pokątnym hodowcom. Można sprzedawać szczeniaczki z miotu własnego psa, gdy jest on "użytkowany" w powszechny sposób w gospodarstwie domowym. Każde rozszerzenie tej ustawy na wszelką sprzedaż to nadużycie. Sprzedawajcie swoje pieski do woli! Macie do tego prawo! Zacytuję tutaj wypowiedź Macieja Prosta, starszego inspektora weterynaryjnego ds.ochrony zwierząt w Wojewódzkim Inspektoracie Weterynarii w Szczecinie. – Ustawodawca tworząc przepis chciał zlikwidować niehumanitarny handel psami i kotami na giełdach samochodowych i targowiskach, w przypadkowych miejscach. Taka była intencja, ale sformułowania nie są do końca szczęśliwe – mówi inspektor. Jego zdaniem każdy, kto ma zwierzę w domu, tworzy miejsce chowu. Zgodnie z ustawą może je więc sprzedać. Co zatem z portalami internetowymi, głównie aukcyjnymi i ogłoszeniowymi, na których mnóstwo jest ofert sprzedaży zwierząt? – Można je potraktować, jako reklamę, informację handlową o chęci sprzedaży szczenięcia. Natomiast sama sprzedaż powinna mieć miejsce w miejscu chowu, czyli w domu właściciela – doprecyzowuje Maciej Prost. Kończąc, przypominam: szukam westa. Mało używanego, wymagającego czesania, zabawy i łażenia po lesie.
|
|
Będzie długi cytat. Żeby zamknąć dyskusję. Cytat: Uważam za temat sprzedaży nierasowo-rasowych psów za zamkniety. Masz nielegalną hodowlę - popełniasz wykroczenie. Masz pieska ze szczeniakami - możesz je sprzedać całkiem legalnie. No to kto ma fajnego, młodego i niepotrzebnego westa dla mnie? :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |