wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS ma dylemat!!!!!!!!!

...naturalnie do remontu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS ma dylemat!!!!!!!!!

Zupełnie innowacyjne podejście do dzieci zaproponowano na grupie żłobkowej w łomżyńskim przedszkolu Mały Artysta. Otóż z bliżej nieznanych mi przyczyn, pomieszczenie dla dzieci przeniesiono do sali rehabilitacyjnej, którą przedzielono... kotarką. Dzieci już nie mają normalnej salki ale klitkę. Zupełnie mija się to przynajmniej z moim wyobrażeniem o tym w jakich warunkach powinny bawić się i rozwijać dzieci. Na jedenaścioro dzieci, jeden stoliczek. Pozostawiam to bez komentarza, podobnie jak fakt, że rodzice nic nie wiedzą o tym, w jakich warunkach "przechowywane" są ich pociechy przez większość ich dnia.

To nie Dyrekcja zatrudnia księży i katechetów, są oni przydzielani przez Kościół (chyba biskupa) do danej szkoły i tutaj nikt nie ma nic do gadania.

Teraz jest w ofercie też abonament 25 zł. Ja bym wzięła całość za 140 zł. Wczoraj usiadłam, zliczyłam ile wychodzą u mnie rachunki za tv, telefon i internet no i wyszło, ze w najlepszym wypadku 190 zł, a najczęściej powyżej 200 zł. Mam więc szansę zaoszczędzić. Nie wiem tylko jak z jakością :)

rudy błazen z druhem

Ja będę na pewno - grałem wcześniej w Seahawks Gdynia - a na marginesie: czy jest w Łomży jakiś klub, pub gdzie puszczają ESPN America? Chciałem zobaczyć pierwszy mecz sezonu, ale w Cyfra+ nie ma tego kanału

Kama30
on uczęszcza do gimnazjum,ale o wieku nie wspominał;-)a że kiblował w każdej klasie po pare latek,to i sie przeniusł do uczelni na niższym poziomie npm.;-)

rudy błazen z druhem

blok jest nowy budowany od podstaw dopiero stawiaja. cena za metr mniej wiecej 3800 za metr. plus za gazar 30 tys .albo miejsce parkingowe chyba z podziemiach 10 tys.
jeszcze zastanawiam sie jakie ceny ma zacharzewski.

w Białym przeszło 3 mies na MS

może lepiej idz na studia a nie studium?

lub "stary niewykształcony"

aha fajnie

Rondo
ja żem też myślał,że w temacie będzie o seansach spirytystycznych w kostnicy,albo o tatułowaniu pleców nieboszczykom,a tu lipa....:-(

facmen

nie Al. Legionów a Starówka :)

Witam,
mam pytanie, czy dr Kowalewska zmieniła nr telefonu? Od miesiąca próbuję się dodzwonić ( pod nr 86 2188182) i albo linia jest zajęta albo nikt nie odbiera. Może ktoś wie co się dzieje?
pozdrawiam

Najprawdopodobniej będziesz musiała poświęcić godzinkę któregoś dnia i przejść się osobiście do gabinetu...

też bym popykał. Ale całą rolkę od razu? :)

Moze nie jest to blisko ale zachecam do wyjazdy w Pieniny a dokladnie do szczawnicy. Własnie wróciłem , piekne okolice jest co zwiedzac, mozna wieczorami pospacerowac a i ceny przystepne. gdybys szukał noclegu to polecam pokoje-szczawnica.naplus.com.pl

jak to jaka cena???? oczywiscie "co łaska" za godzinę....

-

Raczej się nie pomyliłem.

Jeśli mowa o tej odremontowanej kamienicy http://www.youtube.com/watch?v=Zh2r29t69SY - to na pewno nie jest od negresko.
Negresko buduje za tą kamienicą, a to jest już ulica Kolegialna.
January - zadzwoń i dopytaj.

Mnie z zaskórniaków to dokładnie czyści moja Mariolka,a zwłaszcza jak troszkę zakręcony wracam od kolegów,a spodnie z portfalem powieszę na krześle.

chyba ktoś tu robi antyreklamę dla Pani Agnieszki Modzelewskiej z tego co czytałam na tym forum i z własnego doświadczenia to jena z najlepszych fryzjerek w Łomży zna się na tym co robi i nigdy nie wyszłam od niej niezadowolona

Szczebiota to Ty nie wiesz ile się ciągnie?

sprawa ?chyba nie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org