Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS ma dylemat!!!!!!!!! |
...naturalnie do remontu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS ma dylemat!!!!!!!!! |
Zupełnie innowacyjne podejście do dzieci zaproponowano na grupie żłobkowej w łomżyńskim przedszkolu Mały Artysta. Otóż z bliżej nieznanych mi przyczyn, pomieszczenie dla dzieci przeniesiono do sali rehabilitacyjnej, którą przedzielono... kotarką. Dzieci już nie mają normalnej salki ale klitkę. Zupełnie mija się to przynajmniej z moim wyobrażeniem o tym w jakich warunkach powinny bawić się i rozwijać dzieci. Na jedenaścioro dzieci, jeden stoliczek. Pozostawiam to bez komentarza, podobnie jak fakt, że rodzice nic nie wiedzą o tym, w jakich warunkach "przechowywane" są ich pociechy przez większość ich dnia.
|
|
To nie Dyrekcja zatrudnia księży i katechetów, są oni przydzielani przez Kościół (chyba biskupa) do danej szkoły i tutaj nikt nie ma nic do gadania.
|
|
Teraz jest w ofercie też abonament 25 zł. Ja bym wzięła całość za 140 zł. Wczoraj usiadłam, zliczyłam ile wychodzą u mnie rachunki za tv, telefon i internet no i wyszło, ze w najlepszym wypadku 190 zł, a najczęściej powyżej 200 zł. Mam więc szansę zaoszczędzić. Nie wiem tylko jak z jakością :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Ja będę na pewno - grałem wcześniej w Seahawks Gdynia - a na marginesie: czy jest w Łomży jakiś klub, pub gdzie puszczają ESPN America? Chciałem zobaczyć pierwszy mecz sezonu, ale w Cyfra+ nie ma tego kanału
|
|
Kama30 on uczęszcza do gimnazjum,ale o wieku nie wspominał;-)a że kiblował w każdej klasie po pare latek,to i sie przeniusł do uczelni na niższym poziomie npm.;-) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
blok jest nowy budowany od podstaw dopiero stawiaja. cena za metr mniej wiecej 3800 za metr. plus za gazar 30 tys .albo miejsce parkingowe chyba z podziemiach 10 tys. jeszcze zastanawiam sie jakie ceny ma zacharzewski.
|
|
w Białym przeszło 3 mies na MS
|
|
może lepiej idz na studia a nie studium?
|
|
lub "stary niewykształcony"
|
|
aha fajnie
|
|
Rondo ja żem też myślał,że w temacie będzie o seansach spirytystycznych w kostnicy,albo o tatułowaniu pleców nieboszczykom,a tu lipa....:-( facmen
|
|
nie Al. Legionów a Starówka :)
|
|
Witam, mam pytanie, czy dr Kowalewska zmieniła nr telefonu? Od miesiąca próbuję się dodzwonić ( pod nr 86 2188182) i albo linia jest zajęta albo nikt nie odbiera. Może ktoś wie co się dzieje? pozdrawiam
|
|
Najprawdopodobniej będziesz musiała poświęcić godzinkę któregoś dnia i przejść się osobiście do gabinetu...
|
|
też bym popykał. Ale całą rolkę od razu? :)
|
|
Moze nie jest to blisko ale zachecam do wyjazdy w Pieniny a dokladnie do szczawnicy. Własnie wróciłem , piekne okolice jest co zwiedzac, mozna wieczorami pospacerowac a i ceny przystepne. gdybys szukał noclegu to polecam pokoje-szczawnica.naplus.com.pl
|
|
|
Raczej się nie pomyliłem. Jeśli mowa o tej odremontowanej kamienicy http://www.youtube.com/watch?v=Zh2r29t69SY - to na pewno nie jest od negresko. Negresko buduje za tą kamienicą, a to jest już ulica Kolegialna. January - zadzwoń i dopytaj.
|
|
Mnie z zaskórniaków to dokładnie czyści moja Mariolka,a zwłaszcza jak troszkę zakręcony wracam od kolegów,a spodnie z portfalem powieszę na krześle.
|
|
chyba ktoś tu robi antyreklamę dla Pani Agnieszki Modzelewskiej z tego co czytałam na tym forum i z własnego doświadczenia to jena z najlepszych fryzjerek w Łomży zna się na tym co robi i nigdy nie wyszłam od niej niezadowolona ***** ***
|
|
Szczebiota to Ty nie wiesz ile się ciągnie?
|
|
sprawa ?chyba nie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |