Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Media wybrały nowego prezydenta U$$A |
Szukam transportu dla pieska do Łodzi. Spanielek po amputacji tylnej łapki.Jest dla miejsce w domowym hoteliku pod Kielcami. Trzeba go dostarczyć do Łodzi.Stamtąd zabierze go osoba bezpośrednio do hoteliku. Może ktoś jeździ tą trasą i nie byłoby dla niego problemem zabranie ze sobą psa.Zwrócimy koszty benzyny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Media wybrały nowego prezydenta U$$A |
A co sądzicie o tej szkole?? LCE LOGOS CENTRUM EDUKACYJNE
|
|
Smugi kondensacyjne wytwarzają się w wyniku emisji spalin zawierających ośrodki krystalizacji, z działających silników samolotowych. Aby powstała smuga kondensacyjna, emisja taka musi zachodzić w odpowiednich warunkach: na dużych wysokościach, przy niskiej temperaturze i zawartości przechłodzonej pary wodnej w powietrzu. Wyziewy silnikowe tamże zamieniają się w kryształki lodu, które w zależności od temperatury punktu rosy mogą natychmiastowo podlec sublimacji lub pozostać w powietrzu i stać się ziarnami kondensacji, co prowadzi do skroplenia pary wodnej i powstawania chmur, które przy dobrych warunkach mogą przysłonić całe niebo. Z powodu zmiennego punktu rosy na różnych wysokościach osoba, która obserwuje znajdujące się na nich samoloty może mieć wrażenie, że jeden z nich pozostawia smugę, a drugi nie. Zjawisko to często jest mylnie tłumaczone dodawanymi do paliwa lotniczego substancjami chemicznymi i jest jedną z głównych przyczyn pojawienia się teorii chemtrails. Do książek, nieuki.
|
|
jakiego koloru ten pies jak suka to pomyślimy, wściekła czy spokojny pies? TAK SIĘ SKŁADA ŻE BĘDĘ JECHAŁ ZE SWOIM MALUTKIM PitBullem ;D rudy błazen z druhem
|
|
Mam pytanie czy moze ktos wybiera sie w niedziele do Łodzi i wraca tego samego dnia?
|
|
w Katowicach ok 2 miesięcy na TWO i 3 miesiące na MS
|
|
wolny niewolnik nie no można mieć żonę i dziecko ( w wieku szkolnym ) będąc w gimnazjum..dlaczego nie...najprawdopodobniej w wieku 8 lat został ojcem
|
|
mam pytanie do uzytkownikow obklejonych w/w naklejkami czemu ich nie zrywacie po imprezie??? uwazacie ze dodaja uroku waszym furom??? bo jak widze poobklejane samochody to zal mi sie was robi
|
|
Zenit- masz racje zgadzam sie z Toba :)
|
|
tez mi zal tych pajaców... pewnie szpachle zakrywają
|
|
Po pierwsze - fundusz socjalny nie pochodzi ze składek pracowniczych, przynajmniej nie w szpitalu - pochodzi z pieniędzy wypłacanych przez NFZ. Po drugie - dopłaty do wyjazdów sięgają do 50%, więc nie są małe. Po trzecie - nie korzystają z nich wcale ciężko pracujący fizyczni - bo ich nawet na mały wkład własny nie stać, tylko kadra kierownicza różnego szczebla. W sytuacji, kiedy firma ma rosnące długi, a pacjenci czekają w wielomiesięcznych kolejkach na wizyty i badania - taki sposób wydatkowania NFZ-owskich pieniędzy nie wydaje się rozsądny i sprawiedliwy. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
siłownia jest czynna od 16-21byłem widziałem
|
|
w piatnicy jest inne zycie ehhh, jak jamajka
|
|
witam , może ktoś się orientuje czy dostanę w Łomży taki materiał ? >>> http://img.szafa.pl/ubrania/0/011711366/1346784199/material-jodelka-braz-bershka-kurtka-meska.jpg Na mieście niedostępny. Janeczka, pod filarami i za halą brak. Z góry dzięki za odp.
|
|
A czemu w szkole nie ma mozliwosci wyboru religii np. judaizmu czy islamu ,albo o pogladach Swiadkow Je...a.?MOZE nasza mlodziez i nasze dzieci uczy jakis (niewykryty jeszcze P..z)
|
|
normalna_ dziewczyna_1809 :-)
|
|
Bo wszyscy pamietają jak wyglądał ten budynek przed przeprowadzonym zabiegiem kosmetycznym.
|
|
|
Cześć. Mam pytanie do użytkowników IST. Myślę nad skorzystaniem z ich oferty, czyli pakietu internet + telewizja + telefon. Korzystam na razie z ich internetu od wielu lat i zastanawiam się czy z telewizją i telefonem jest tak samo dobrze jak z internetem? Może ktoś już skorzystał z tej oferty? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Siema, taka info dla tych którzy będą potrzebować tak jak ja i mój kumpel studia nagrań. Byliśmy ostatnio w nowej siedzibie Radia Nadzieja na sadowej (pod katedrą) i nagrywaliśmy tam trzy numery na EPkę. Gdyby nie przypadek, to bym nawet nie wiedział, że w Łomży mamy takie studio! Mają tam mega wypasione graty (nie wspomnę o kasie jaka tam wtopiona!!!LoL), kto obeznany w temacie to wie co znaczY np. Neumann U87, Distressor albo RME FireFace 800! Mnóstwo zawodowego sprzętu i fajne pomieszczenia. Koleś, który nas realizował też mega kumaty i co najważniejsze pomocny. Wielki szacun dla księżulków za taki obiekt! Peace! - Karol Nareszcie zawodowe studio nagrań w Łomży nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ze zbroją nic nie kombinuj,bo z daleka widać ,że masz zakuty łeb-:)
|
|
http://www.firmy.net/tkaniny-i-dzianiny/zetex,9G7ND.html spróbuj tam i tu http://sklep.textilmar.pl/contact_us.php rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |