środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Media wybrały nowego prezydenta U$$A

Szukam transportu dla pieska do Łodzi. Spanielek po amputacji tylnej łapki.Jest dla miejsce w domowym hoteliku pod Kielcami. Trzeba go dostarczyć do Łodzi.Stamtąd zabierze go osoba bezpośrednio do hoteliku.
Może ktoś jeździ tą trasą i nie byłoby dla niego problemem zabranie ze sobą psa.Zwrócimy koszty benzyny.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Media wybrały nowego prezydenta U$$A

A co sądzicie o tej szkole??

LCE LOGOS CENTRUM EDUKACYJNE

Smugi kondensacyjne wytwarzają się w wyniku emisji spalin zawierających ośrodki krystalizacji, z działających silników samolotowych. Aby powstała smuga kondensacyjna, emisja taka musi zachodzić w odpowiednich warunkach: na dużych wysokościach, przy niskiej temperaturze i zawartości przechłodzonej pary wodnej w powietrzu. Wyziewy silnikowe tamże zamieniają się w kryształki lodu, które w zależności od temperatury punktu rosy mogą natychmiastowo podlec sublimacji lub pozostać w powietrzu i stać się ziarnami kondensacji, co prowadzi do skroplenia pary wodnej i powstawania chmur, które przy dobrych warunkach mogą przysłonić całe niebo. Z powodu zmiennego punktu rosy na różnych wysokościach osoba, która obserwuje znajdujące się na nich samoloty może mieć wrażenie, że jeden z nich pozostawia smugę, a drugi nie. Zjawisko to często jest mylnie tłumaczone dodawanymi do paliwa lotniczego substancjami chemicznymi i jest jedną z głównych przyczyn pojawienia się teorii chemtrails.

Do książek, nieuki.

jakiego koloru ten pies jak suka to pomyślimy, wściekła czy spokojny pies?
TAK SIĘ SKŁADA ŻE BĘDĘ JECHAŁ ZE SWOIM MALUTKIM PitBullem ;D

rudy błazen z druhem

Mam pytanie czy moze ktos wybiera sie w niedziele do Łodzi i wraca tego samego dnia?

w Katowicach ok 2 miesięcy na TWO i 3 miesiące na MS

wolny niewolnik nie no można mieć żonę i dziecko ( w wieku szkolnym ) będąc w gimnazjum..dlaczego nie...najprawdopodobniej w wieku 8 lat został ojcem

mam pytanie do uzytkownikow obklejonych w/w naklejkami czemu ich nie zrywacie po imprezie??? uwazacie ze dodaja uroku waszym furom??? bo jak widze poobklejane samochody to zal mi sie was robi

Zenit- masz racje zgadzam sie z Toba :)

tez mi zal tych pajaców... pewnie szpachle zakrywają

Po pierwsze - fundusz socjalny nie pochodzi ze składek pracowniczych, przynajmniej nie w szpitalu - pochodzi z pieniędzy wypłacanych przez NFZ.
Po drugie - dopłaty do wyjazdów sięgają do 50%, więc nie są małe.
Po trzecie - nie korzystają z nich wcale ciężko pracujący fizyczni - bo ich nawet na mały wkład własny nie stać, tylko kadra kierownicza różnego szczebla.
W sytuacji, kiedy firma ma rosnące długi, a pacjenci czekają w wielomiesięcznych kolejkach na wizyty i badania - taki sposób wydatkowania NFZ-owskich pieniędzy nie wydaje się rozsądny i sprawiedliwy.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

siłownia jest czynna od 16-21byłem widziałem

w piatnicy jest inne zycie ehhh, jak jamajka

witam , może ktoś się orientuje czy dostanę w Łomży taki materiał ?

>>>

http://img.szafa.pl/ubrania/0/011711366/1346784199/material-jodelka-braz-bershka-kurtka-meska.jpg

Na mieście niedostępny. Janeczka, pod filarami i za halą brak.
Z góry dzięki za odp.

A czemu w szkole nie ma mozliwosci wyboru religii np. judaizmu czy islamu ,albo o pogladach Swiadkow Je...a.?MOZE nasza mlodziez i nasze dzieci uczy jakis (niewykryty jeszcze P..z)

normalna_ dziewczyna_1809 :-)

Bo wszyscy pamietają jak wyglądał ten budynek przed przeprowadzonym zabiegiem kosmetycznym.

ich stać na naklejke - a Ciebie nie

Cześć. Mam pytanie do użytkowników IST. Myślę nad skorzystaniem z ich oferty, czyli pakietu internet + telewizja + telefon. Korzystam na razie z ich internetu od wielu lat i zastanawiam się czy z telewizją i telefonem jest tak samo dobrze jak z internetem? Może ktoś już skorzystał z tej oferty?

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Siema, taka info dla tych którzy będą potrzebować tak jak ja i mój kumpel studia nagrań. Byliśmy ostatnio w nowej siedzibie Radia Nadzieja na sadowej (pod katedrą) i nagrywaliśmy tam trzy numery na EPkę. Gdyby nie przypadek, to bym nawet nie wiedział, że w Łomży mamy takie studio! Mają tam mega wypasione graty (nie wspomnę o kasie jaka tam wtopiona!!!LoL), kto obeznany w temacie to wie co znaczY np. Neumann U87, Distressor albo RME FireFace 800! Mnóstwo zawodowego sprzętu i fajne pomieszczenia. Koleś, który nas realizował też mega kumaty i co najważniejsze pomocny. Wielki szacun dla księżulków za taki obiekt!

Peace!

- Karol

Nareszcie zawodowe studio nagrań w Łomży

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Ze zbroją nic nie kombinuj,bo z daleka widać ,że masz zakuty łeb-:)

http://www.firmy.net/tkaniny-i-dzianiny/zetex,9G7ND.html
spróbuj tam i tu
http://sklep.textilmar.pl/contact_us.php

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org