Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
De.wotka działa na szkodę POlaków |
czy ktoś się orientuje, gdzie znajduje się bank pocztowy. muszę wnieść opłatę wizową i to tylko w tym banku. Pani z biura podróży nie wi gdzie mieści się ta placówka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: De.wotka działa na szkodę POlaków |
Bo płacicie haracze w postaci opłat przesyłowych zmiennej i stałej ! A Przynajmniej jedna z tych opłat to haracz! I jeszcze kosmiczny podatek VAT 23% i dlatego wychodzą ogromne sumy za prąd które maja się nijak do wynagrodzeń!
|
|
Odnawiam temat.... kto wybiera się na rekrutację? Borys-50
|
|
jakubw miałeś w czwartek do Warki wpaść. Co się z Tobą działo?
|
|
Czemu zmieniacie topik? Też mnie już to wkurza. Nie mogę się skontaktować z bliskimi będąc poza domem. Jakby to mało było, że bywa,iż mi niewiadomo gdzie znikają środki (jestem w orange). Czasem mi zniknie pare zł, chociaż nie dzwoniłam, nie pisałam nigdzie, nie zostawiałam na żadnej stronie numeru.. Nie miewacie tak? facmen
|
|
Widzę dokształcasz się wikipedią ;)
|
|
|
Nie rozumiem ,dlaczego niektórzy uparcie na tym portalu szukają pomocy albo konkretnych odpowiedzi . Nadal wierzą , że uzyskają tu zrozumienie ?
|
|
Tak a czasami to nawet wysylaja MIG-29 z Mińska, zeby w krotkim czasie obrobic jak najwiekszy teren i wtedy lataja po okregach nad Łomżą i rozpylaja to dziadostwo. Na wszelki wypadek zakupilem w demobilu OP-1 - stan magazynowy nowka sztuka nie smigany, podobnie maska gazowa :).
|
|
Polecam Lema do poczytania. Jeżeli nie to chociaż jego cytaty... Byłem, ale ktoś pomylił "przed" z "w" budynku w konsekwencji czego spotkałem tylko Maję. Mówiąc łopatologicznie: byliśmy od siebie parę metrów i nie wiedzieliśmy o swojej obecności. Na przyszłość polecam stosować się do ustaleń wstępnych.
|
|
Tez mnie to ciekawi, ale w sumie kazdy przechodzi przez zycie jak mu sie podoba i robi co chce.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Bo by zeszly z lakierem :P z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ze zawsze i tak ja stawiam na swoim i długo nie muszę go przekonywac ...
|
|
Pub Pod Ratuszem zaprasza na koncert Thebl Blue's Band ....tym razem w inny miejscu w innej części miasta co Wy na to ?
|
|
Poludnie , Rondo będzie z pieskiem jechał.Napisz do mnie podam Ci numer.Może się dogadacie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |