środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
De.wotka działa na szkodę POlaków

czy ktoś się orientuje, gdzie znajduje się bank pocztowy. muszę wnieść opłatę wizową i to tylko w tym banku. Pani z biura podróży nie wi gdzie mieści się ta placówka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: De.wotka działa na szkodę POlaków

Bo płacicie haracze w postaci opłat przesyłowych zmiennej i stałej ! A Przynajmniej jedna z tych opłat to haracz!
I jeszcze kosmiczny podatek VAT 23% i dlatego wychodzą ogromne sumy za prąd które maja się nijak do wynagrodzeń!

Odnawiam temat.... kto wybiera się na rekrutację?

Borys-50

jakubw miałeś w czwartek do Warki wpaść. Co się z Tobą działo?

Czemu zmieniacie topik? Też mnie już to wkurza. Nie mogę się skontaktować z bliskimi będąc poza domem. Jakby to mało było, że bywa,iż mi niewiadomo gdzie znikają środki (jestem w orange). Czasem mi zniknie pare zł, chociaż nie dzwoniłam, nie pisałam nigdzie, nie zostawiałam na żadnej stronie numeru.. Nie miewacie tak?

facmen

Widzę dokształcasz się wikipedią ;)

http://youtu.be/txWnmykwuRk

Nie rozumiem ,dlaczego niektórzy uparcie na tym portalu szukają pomocy albo konkretnych odpowiedzi . Nadal wierzą , że uzyskają tu zrozumienie ?

Tak a czasami to nawet wysylaja MIG-29 z Mińska, zeby w krotkim czasie obrobic jak najwiekszy teren i wtedy lataja po okregach nad Łomżą i rozpylaja to dziadostwo. Na wszelki wypadek zakupilem w demobilu OP-1 - stan magazynowy nowka sztuka nie smigany, podobnie maska gazowa :).

Polecam Lema do poczytania. Jeżeli nie to chociaż jego cytaty...

Byłem, ale ktoś pomylił "przed" z "w" budynku w konsekwencji czego spotkałem tylko Maję. Mówiąc łopatologicznie: byliśmy od siebie parę metrów i nie wiedzieliśmy o swojej obecności. Na przyszłość polecam stosować się do ustaleń wstępnych.

Tez mnie to ciekawi, ale w sumie kazdy przechodzi przez zycie jak mu sie podoba i robi co chce..

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Bo by zeszly z lakierem :P

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

ze zawsze i tak ja stawiam na swoim i długo nie muszę go przekonywac ...

Pub Pod Ratuszem zaprasza na koncert Thebl Blue's Band ....tym razem w inny miejscu w innej części miasta co Wy na to ?

Poludnie , Rondo będzie z pieskiem jechał.Napisz do mnie podam Ci numer.Może się dogadacie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org