Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie macie czego się bać? |
Mazowiecka 1 lokal 24 beautu studio, Pani Edyta 668235209 nie wiem ile kosztuje ale zna sie na tym, cene można wynegocjować
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie macie czego się bać? |
musiala dobrze popolic ci te wlosy,az do skory?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=skymq2V_-Tg&feature=share Wiele osób zapewne widziało ten film ale tak dla przypomnienia :)
|
|
Wzruszyła mnie restauracja "Kameralna", Dom Handlowy "Jantar" i Stary Rynek jeszcze z drzewami w króciutkiej migawce.
|
|
Kama30 pieniedzy nie odzyskasz nie masz sie co ludzic, a skoro daje na dom i dzieci to jest jeszcze nadzieja, ze bedziecie stanowic malzenstwo, nie wiem co jest wazniejsze pieniadze czy rodzina
|
|
wlasciwie ksiadz ma uczyc katachezy i jest najlepiej do tego wyksztalcony, moze ma inne poglady na zycie bardziej rygorystyczne
|
|
(...)na czym polega wybor drogi,ktora chesz podazac(...) czy to na pewno jest tak? czy religia nie jest nam dyktowana jako warunek na dobrego Polaka ?
|
|
takie KRAJ stawia nam wymogi,ale cała ta nauka polega(dla mnie przynajmniej)na wskazywaniu droginie zawsze łatwiejszej,która nie zawadza innym użytkownikom tego świata. nie uczęszczam na msze,coby nie wyszło,że bronię klechu facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |