środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie macie czego się bać?

Mazowiecka 1 lokal 24 beautu studio, Pani Edyta 668235209 nie wiem ile kosztuje ale zna sie na tym, cene można wynegocjować

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie macie czego się bać?

musiala dobrze popolic ci te wlosy,az do skory?

http://www.youtube.com/watch?v=skymq2V_-Tg&feature=share

Wiele osób zapewne widziało ten film ale tak dla przypomnienia :)

Wzruszyła mnie restauracja "Kameralna", Dom Handlowy "Jantar" i Stary Rynek jeszcze z drzewami w króciutkiej migawce.

Kama30 pieniedzy nie odzyskasz nie masz sie co ludzic, a skoro daje na dom i dzieci to jest jeszcze nadzieja, ze bedziecie stanowic malzenstwo, nie wiem co jest wazniejsze pieniadze czy rodzina

wlasciwie ksiadz ma uczyc katachezy i jest najlepiej do tego wyksztalcony, moze ma inne poglady na zycie bardziej rygorystyczne

(...)na czym polega wybor drogi,ktora chesz podazac(...)
czy to na pewno jest tak? czy religia nie jest nam dyktowana jako warunek na dobrego Polaka ?

takie KRAJ stawia nam wymogi,ale cała ta nauka polega(dla mnie przynajmniej)na wskazywaniu droginie zawsze łatwiejszej,która nie zawadza innym użytkownikom tego świata. nie uczęszczam na msze,coby nie wyszło,że bronię klechu

facmen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org