środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Więźniowie z Guantanamo w Czerwonym Borze?!

a kto zasługuje wg Ciebie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Więźniowie z Guantanamo w Czerwonym Borze?!

sajan owijasz w bawełnę!!. Chłopie powiedz po prostu że kochasz Kaśkę i już, ulży Ci !. Każdy kogoś kocha, ale jakoś nikt nie zaznacza tego w każdym poście. No chyba że zrobimy taki temat "Kto kogo kocha".

dla mnie nie do pobicia!!! szczególnie dwóch tetryków w loży i świnie w kosmosie! ale w necie chyba tego nie ma...

Kartki - buty można było zamienić na mięso, mięso na cukier, cukier na mąkę, kartki paliwowe nie starczały nawet do połowy miesiąca, jak mój ojciec sobie radził? :)
Zbieranie makulatury do szkoły.
O dżins trzeba było walczyć.
donaldówy, zbieranie historyjek i wkladanie ich w okładkę zeszytu.
Higienistka gmerająca mi we włosach.
Taa religia w barakach przy Ambroziaku (chodziłam do jedynki).
Podręczniki w szkole można było wypozyczyć za darmo z drugiego obiegu, bo te się nie zmieniały tak często jak teraz.
Czy ktoś jeszcze pamieta dlugopisy z wymiennymi wkładami?? :) Sklejane zeszyty z szaro-brązowymi okładkami i wizerunkami miast?
W sklepie można było kupić twaróg na wagę, nawet nie wiem czy nadal można, ale wtedy chyba inaczej się nie dało :) Mleko i śmietana w szklanych butelkach, z niebieskim lub żółtym kapslem w zależności od zawartości tłuszczu.
Jedyny dostępny jogurt wieloowocowy w kwadratowym kubeczku - pycha! I rzeczywiście serki homogenizowane były przepyszne.
Kasy były mechaniczne - pani majtała taką wajchą żeby się przeliczyło, fajny hałas był wtedy :)

hehehehehe no Amen

Witam wszystkich i zapraszam do nowej wirtualnej gry gdzie każdy z nas może przeistoczyć się w wampira lub wilkołaka i grac z innymi w sieci. Gra bardzo wciąga ale polecam ja wszystkim oto link do niej

http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=46871

Przy rejestracji proponuje wybór wampirow i w przyjacielach wpisać hamster będziemy działać razem :D

Pozdrawiam

Chodzi o ten klub bilardowy?

Treść jest ukryta

Uważa, że w pierwszej kolejności trzeba zająć się ptysiem!
Być może wirus się zmutuje i powstanie Ptysia Grypa (H5N-PTYS).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org