Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Więźniowie z Guantanamo w Czerwonym Borze?! |
a kto zasługuje wg Ciebie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Więźniowie z Guantanamo w Czerwonym Borze?! |
sajan owijasz w bawełnę!!. Chłopie powiedz po prostu że kochasz Kaśkę i już, ulży Ci !. Każdy kogoś kocha, ale jakoś nikt nie zaznacza tego w każdym poście. No chyba że zrobimy taki temat "Kto kogo kocha".
|
|
dla mnie nie do pobicia!!! szczególnie dwóch tetryków w loży i świnie w kosmosie! ale w necie chyba tego nie ma...
|
|
Kartki - buty można było zamienić na mięso, mięso na cukier, cukier na mąkę, kartki paliwowe nie starczały nawet do połowy miesiąca, jak mój ojciec sobie radził? :) Zbieranie makulatury do szkoły. O dżins trzeba było walczyć. donaldówy, zbieranie historyjek i wkladanie ich w okładkę zeszytu. Higienistka gmerająca mi we włosach. Taa religia w barakach przy Ambroziaku (chodziłam do jedynki). Podręczniki w szkole można było wypozyczyć za darmo z drugiego obiegu, bo te się nie zmieniały tak często jak teraz. Czy ktoś jeszcze pamieta dlugopisy z wymiennymi wkładami?? :) Sklejane zeszyty z szaro-brązowymi okładkami i wizerunkami miast? W sklepie można było kupić twaróg na wagę, nawet nie wiem czy nadal można, ale wtedy chyba inaczej się nie dało :) Mleko i śmietana w szklanych butelkach, z niebieskim lub żółtym kapslem w zależności od zawartości tłuszczu. Jedyny dostępny jogurt wieloowocowy w kwadratowym kubeczku - pycha! I rzeczywiście serki homogenizowane były przepyszne. Kasy były mechaniczne - pani majtała taką wajchą żeby się przeliczyło, fajny hałas był wtedy :)
|
|
hehehehehe no Amen
|
|
Witam wszystkich i zapraszam do nowej wirtualnej gry gdzie każdy z nas może przeistoczyć się w wampira lub wilkołaka i grac z innymi w sieci. Gra bardzo wciąga ale polecam ja wszystkim oto link do niej http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=46871 Przy rejestracji proponuje wybór wampirow i w przyjacielach wpisać hamster będziemy działać razem :D Pozdrawiam
|
|
Chodzi o ten klub bilardowy?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Uważa, że w pierwszej kolejności trzeba zająć się ptysiem! Być może wirus się zmutuje i powstanie Ptysia Grypa (H5N-PTYS).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |