Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bush w Krakowie: Skandal dyplomatyczny |
a tobie,zovo,chciałam wystawić psychologiczną opinię :):):) (jestem w tym dobra:)) ale byś to wziął pewnie za obrażanie ciebie albo coś w tym stylu i mnie znów wzwał od ludzi o slabym statusie materialnym więc sobie odpuszczam... (szacunek przede wsystkim -RESPECT- ;))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bush w Krakowie: Skandal dyplomatyczny |
Brawo PG 1 ! Dzięki dyscyplinie osiaga się sukcesy a Wam dzieciątka uczyć się "nada " . Po PG 1 prosta droga do LO I .
|
|
Ukończyłem to gimnazjum i nawet bardzo miło je wspominam poza: - kilkoma nauczycielami - zamykaniem drzwi wejściowych i pilnowaniem ich przez woźne - łazienkami, które w ogóle trudno takimi nazwać - niektórymi uczniami (drechy, które myślą, że rządzą wszystkimi) - stanem technicznym budynku, który wygląda, jakby miał się jutro zawalić Cała reszta była jak najbardziej w porządku. Większość moich nauczycieli była naprawdę świetna. Niektórzy z nich to niezastąpieni ludzie, których będę pamiętał całe życie. Poziom nauki jest dosyc wysoki, klasa trafiła mi się zgrana, więc wrażenia mam bardzo pozytywne. PS. Pozdrawiam pewną nauczycielkę, która nam robiła herbatę na lekcjach oraz całe PG1!
|
|
pójdźmy krok dalej: kszynka czy krzynka
|
|
wszyscy dużo piszą a mało robią - podajcie konkretną datę i godzine chętnie popedałuję w większej grupie, jak ktoś ma chęć to codziennie wieczorami wychodze na rowerek przewietrzyć się - zapraszam Bratniak
|
|
ja ostatnio biegam wieczorami..... ...rowerem lubię jeździć w terenie, ale ostatnio wszystko rozmokło.... i niezbyt jest miło.... (nie jestem kolarzem błotnym :D) ....podejrzewam, że wietrzysz się w mieście na twardych drogach...? ....rzuć info (choćby na priv - adres mailowy w profilu - GG chyba też) w jakich godzinach i gdzie.... i sobie będę jeździł... i biegał...
|
|
marecki: Jak czytam większość wypowiedzi na Forum to mi się flaki wywracają. Zawsze humor mi poprawia pisanie pierdół w odpowiedzi na "wypocone" posty, z których i tak nic nie wynika:)
|
|
Pan TZ nie uznaje siły argumentów [prędzej by pękł złości] - on uznaje siłę własnego przekonania o swojej nieomylności i niesienia kaganka dla ciemnoty [tzn. wszystkich poza nim samym],
|
|
a jakieś blizsze dane techniczne (prędkości itp) ? grzesiek
|
|
Prędkość ? w zasadzie oscyluje w granicach 300kB. :-)
|
|
panowie i panie, chyba pora zakonczyc juz ten temat. Zbych proponowal to wczoraj ja proponuje to dzisiaj. Watek "mlodziezy w niebezpieczenstwie" uwazam za zamkniety. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |