poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bush w Krakowie: Skandal dyplomatyczny

a tobie,zovo,chciałam wystawić psychologiczną opinię :):):) (jestem w tym dobra:)) ale byś to wziął pewnie za obrażanie ciebie albo coś w tym stylu i mnie znów wzwał od ludzi o slabym statusie materialnym więc sobie odpuszczam... (szacunek przede wsystkim -RESPECT- ;))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bush w Krakowie: Skandal dyplomatyczny

Brawo PG 1 ! Dzięki dyscyplinie osiaga się sukcesy a Wam dzieciątka uczyć się "nada " . Po PG 1 prosta droga do LO I .

Ukończyłem to gimnazjum i nawet bardzo miło je wspominam poza:
- kilkoma nauczycielami
- zamykaniem drzwi wejściowych i pilnowaniem ich przez woźne
- łazienkami, które w ogóle trudno takimi nazwać
- niektórymi uczniami (drechy, które myślą, że rządzą wszystkimi)
- stanem technicznym budynku, który wygląda, jakby miał się jutro zawalić

Cała reszta była jak najbardziej w porządku. Większość moich nauczycieli była naprawdę świetna. Niektórzy z nich to niezastąpieni ludzie, których będę pamiętał całe życie. Poziom nauki jest dosyc wysoki, klasa trafiła mi się zgrana, więc wrażenia mam bardzo pozytywne.

PS. Pozdrawiam pewną nauczycielkę, która nam robiła herbatę na lekcjach oraz całe PG1!

pójdźmy krok dalej:
kszynka czy krzynka

wszyscy dużo piszą a mało robią - podajcie konkretną datę i godzine chętnie popedałuję w większej grupie, jak ktoś ma chęć to codziennie wieczorami wychodze na rowerek przewietrzyć się - zapraszam

Bratniak

ja ostatnio biegam wieczorami.....
...rowerem lubię jeździć w terenie, ale ostatnio wszystko rozmokło.... i niezbyt jest miło.... (nie jestem kolarzem błotnym :D)

....podejrzewam, że wietrzysz się w mieście na twardych drogach...?
....rzuć info (choćby na priv - adres mailowy w profilu - GG chyba też) w jakich godzinach i gdzie.... i sobie będę jeździł... i biegał...

marecki:
Jak czytam większość wypowiedzi na Forum to mi się flaki wywracają. Zawsze humor mi poprawia pisanie pierdół w odpowiedzi na "wypocone" posty, z których i tak nic nie wynika:)

Pan TZ nie uznaje siły argumentów [prędzej by pękł złości] - on uznaje siłę własnego przekonania o swojej nieomylności i niesienia kaganka dla ciemnoty [tzn. wszystkich poza nim samym],

a jakieś blizsze dane techniczne (prędkości itp) ?

grzesiek

Prędkość ? w zasadzie oscyluje w granicach 300kB.
:-)

panowie i panie, chyba pora zakonczyc juz ten temat. Zbych proponowal to wczoraj ja proponuje to dzisiaj. Watek "mlodziezy w niebezpieczenstwie" uwazam za zamkniety.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org