Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kochani Polacy cudowny narodzie!!!!!!!!! |
Jedni piszą, że normalnych już nie ma, a inni, że są i to są właśnie oni (podając przy okazji jakieś namiary na siebie) i tak to nam się temat powtarza...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kochani Polacy cudowny narodzie!!!!!!!!! |
na tych "naprawionych" ulicach nawet malują pasy (okolice sp 10). może farba przyklei te kamyczki...
|
|
pojebane
|
|
Kazańska 1 Olimpic GYM Karnet 55 zł . facmen
|
|
a ja polecam Activie na Woj.Polskiego chodziłam tam i teraz od września zamierzam znowu karnecik wykupić tyle że nie wiem jak cenowo teraz mają ... ale atmosfera przyjemna :)
|
|
1600zl.Foto+video(przygotowania ,błogosławieństwo,ślub,wesele do 2)2 płyty dvd z nadrukiem w jakości HD,do tego foto(+plener) razem z albumem.Zapraszam.790500971 ![]() rudy błazen z druhem
|
|
miodzio cena jak na Łomżę ile tych fotek w albumie i na płycie i ile lat doświadczenia w nagrywaniu i fotografowaniu wesel bym był zainteresowany odp.MDAstudio a chyba że pomyliłeś cenę bo przeważnie słyszałem 2700 za komplet najtaniej i ilę trwa film
|
|
Zastanawiam sie z jakiej paki o małżeństwie ,macierzyństwie,seksie ,bo o takich sprawach rozmawia się podczas tego kursu,uczą duchowni którzy zielonego pojecia nie mają na ten temat.zadziwiająca jest naiwność ludzi którzy licza że taki kurs do czegokolwiek ich przygotuje w życiu małżeńskim.życie samo uczy najlepiej ,wolałabym porozmawiać z doświadczonym małżeństwem ze stażem niz z klechą który udaje że pozjadał rozumy!!!i jeszcze trzeba mu za to zapłacić!!!
|
|
ja kończyłem tam z 10 lat temu i chyba też zyla nie chcieli,ale w innych parafiach to ma swoją cenę,wiem,bo zaczynałem przy kościele obok kaufa,ale za długo trwał czy coś i zaprzestałem. facmen
|
|
Jakie komedie polecacie ;)?
|
|
Trener może i profesjonalny, ale mało kulturalny i arogancki. Powinien zmienić swoje podejście do klientów, bo m.in. dlatego ja podziękowałem mu za współpracę. A sprzęt owszem, niezły, ale ławka do wyciskania nie dopasowana do rozstawu rąk no i suwnica do wyciskania na barki się zacina(ła?). facmen
|
|
brzęczyszczykiewicz, grzegorz
|
|
To nie komedia lecz kryminal
|
|
Witam, owszem ogromnym plusem pellet niewielka ilość popiołu (poniżej 0,5 procent dla pelletu produkowanego przez Stelmet), która może zostać użyta jako naturalny nawóz w ogródkach. Pellety zaliczają się do paliw ekologicznych - bardzo niska zawartość dwutlenku siarki i innych szkodliwych substancji w spalinach, sprawia, że po spaleniu pozostaje przyjemny zapach drewna. Polecam je do ogrzewania domów i innych pomieszczeń. Ponadto Pellety Stelmetu przekraczają parametry wartosci opalowej wymagane przez certyfikaty DIN oraz DINPlus. Dla pelletu LAVA ta zawartosc to ok. 19,00 GJ/kg a dla pelletu OLIMP ok 20,00 GJ/kg, (wartosc opalowa byla wyzsza niz 18,00 GJ/kg) W dłuższej perspektywie jest to bardziej opłacalna metoda ogrzewania. Oprócz tego bezproblemowość i wygoda -bezcenne. W razie wątpliwości chętnie odpowiem na Wasze pytania. Pozdrawiam Andrzej Wysocki _____________________________ eRzecznik pelletów Stelmet: LAVA, OLIMP
|
|
maruda Twa żona ma anielsko cierpliwość do Ciebie:)) ale nie wciskaj kitu młodzieży:)))
|
|
trenuje w Ewie od kilku lat, i nie zauważyłem chamstwa ani arogancji trenera, jest po prostu jak nauczyciel na w-f wymagający
|
|
witam słuchajcie widziałem dziś pewną dziewczynę w urzędzie pracy około godziny 10 30 na1 piętrze obok pokoju108 miała rude dość długie włosy jasno niebiesko koszulkę i fajne wycierane dżinsy zależy mi by ją odszukać bo miała w sobie coś wyjątkowego chciałbym ją odszukać czy to jest możliwe proszę o normalne komentarze
|
|
Kalarepa możesz zadzwonić na policję,do TOZ-u.Pies nie może żyć w takich warunkach.Pamiętam jak tu na forum pisałaś o tym psie.Podałam ci link do Fundacji pomagającej labradorom : http://www.fundacjaprima.pl/ Poinformuj również ich.
|
|
możesz być brzydki paskudny ale najlepszym sposobem na poderwanie jest odwaga i to jest najtrudniejsza sztuka
|
|
to o czym pisałam ja to chyba będą nauki przedmałżeńskie ;)))))) bo kurs to zazwyczaj odbywa się w ramach religii w szkole średniej i jak się tego nie ma to trzeba się troszkę nachodzić tak jak pisał M@ster :))))
|
|
Witam, jest ktoś chętny i ma swój skład żeby pograć w nogę? Termin do ustalenia.
|
|
Polecam siłownię EWA...mają dużo sprzętu i jest przyjemnie...karnet 90zł.
|
|
W papierniczym przy ul.Bema jest ogłoszenie,że znaleziono portfel...
|
|
Spoko :)
|
|
tak zgadzam się jest cieżko w obie strony. znależc odpowiednia połowke to nie lada wyzwanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |