Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jest w stanie utopić Polskę we krwi |
To Ty odwacasz kota ogonem:P rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jest w stanie utopić Polskę we krwi |
I weź tu pracuj... Kolejna firma porażka... A jak przypomne sobie słowa jednego goscia z innej firmy, który oferował pracę za 800 brutto na umowe zlecenie to mi żygać się chce... Cytuję:"W Łomży nie ma bezrobocia, tylko ludziom nie chce się pracować" Taaa zrób opłaty i siedź o suchym pysku caly miesiac...
|
|
Kosmate prędzej:) facmen
|
|
No niech ci będzie kosmate:):) Ale jak widzisz nie każdy facet ma od razu na mysli to o czym wy pomyslicie :):) No jakoś tak macie w wiekszości , że wszystko co facet powie z żartem od razu wam sie kojarzy z jednym :) A tu czasami wychodzi zonk :):):) Może zacznijcie w inny sposób interpretowac wypowiedzi facetów? A wtedy może się okazać że tych fajnych jest więcej niz wam się wydaje??
|
|
Maruda jak Ty poważnie brzmisz:) Przecież my żartujemy cały czas. No hello:P
|
|
Mnie nie dasz rady wystraszyć:) Nie ma bata.
|
|
_mały_ myślę,że i to szybciutko załapiesz - wczoraj widziałam jak bacznie się przygladałeś .... ;-)
|
|
Zależy do czego te drzwi, jeżeli o drzwi wejściowe do domu, na które będą oddziaływały różne czynniki atmosferyczne to kupił bym plastik ale jeżeli są to drzwi wejściowe np. w bloku to drewno.
|
|
Witam! Mam pytanie czy ktoś może doradzić mi gdzie najlepiej zrobić kurs przedmałżeński w Łomży? Gdzie są najmniej restrykcyjne zasady i jakie są orientacyjne ceny? Z góry dziękuje za wszelkie informacje:) Pozdrawiam!
|
|
... a może te SMS'y są z bramki internetowej ...
|
|
Tak,orange.. Smsy nie są z bramki internetowej.
|
|
Niedługo powinien być organizowany kurs przedmałżeński w parafii Krzyża Świętego w Łomży. Jest tzw. weekendowy czyli sobota i niedziela po 5 godzin. Koszt ok 30-40 zł. facmen
|
|
;-)
|
|
A gdzie on o tej porze chodził, ten portfel?
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Mam problem może ktoś wie co mam zrobić.Pracowałem na czarno a teraz nie mogę odebrać wynagrodzenie od byłego pracodawcy.Jak myślicie co tu zrobić?
|
|
omania co z tego że obije mu morde a kasa? Kasia..
|
|
A po co pójdziesz do ispekcjii?Co im powiesz?Że pracowałeś na czarno?To i Ciebie udupią!Może po prostu z gościem porozmawiaj na spokojnie?
|
|
Dlaczego mają go udupić? Bo mu frajer umowy nie dał, a pracować musiał? Nie pleć... Ja bym na Twoim miejscu zgłosiła do Inspekcji Pracy. Kasia..
|
|
to masz problem a w sądzie pracy nawet nie pomogą tylko zajmują się pracą legalną .Bo miałem podobny problem za miesiąc pracy na umowę zlecenie zapłacił mi tylko 37 zł .i właśnie byłem w sądzie pracy to mnie wyśmiały te panie i powiedziały że nie ja jeden dałem się wpuścić w maliny naszym kochanym pracodawcom i panom właścicielom firm .
|
|
'Mam być do przesady pruderyjna, kokieteryjnie zalotna, zalotnie figlarna, figlarnie ponętna, ponętnie erotyczna, erotycznie niezaspokojona, a wtedy on zwróci na mnie uwagę. Nie daje mi jednak spokoju zasadnicze pytanie: "Dlaczego to ja mam być taka, śmaka i owaka , aż do erotycznie niezaspokojonej? Dlaczego to ja muszę robić z siebie idiotkę, żeby on zobaczył we mnie kobietę? A on? Czy nie może tak po prostu podejść, spojrzeć mi głęboko w oczy i czule wyznać: "Od pierwszego spojrzenia zwróciłem na ciebie uwagę"? (...)' Barbara Kosmowska 'Teren prywatny' facmen
|
|
hot chocolate powiedz gdzie Ciebie mozna spotkac?
|
|
jesteś ciotą skoro nie masz z kim iść i szukasz szczęścia na forum... jak można być taka życiową pizdą i nie mieć z kim iść na wesele... "wnętrze a nie wygląd" bo Ty wyglądu pewnie nie masz
|
|
A po jaką cholerę komuś coś takiego? Czyżby klecha przekazywał coś z własnego doświadczenia? facmen
|
|
żal dupę ściska jak to czytam he he he he he he heeeee .....
|
|
u kapucynów trwa caly czas, możesz się zgłosić w każdej chwili, z tym że trwa on 10 tygodni. przynajmniej tak bylo na początku roku i się chyba nawet nic nie placi
|
|
hot chocolate nie szukaj facetów bo są do bani:) Zakoleguj się z facetem za przyjaźń on nic nie bedzie od Ciebie oczykiwał . Dla niego będzie ważne że jesteś . Jeśli sprawdzi się jako przyjeciel to będziesz wiedziała że to jest ten jedyny nie ważne co bedzie jutro zawsze bedzię stał przy Twoim boku:)))))
|
|
Ja na Twoim miejscu pierwsze co bym zrobil to powiedzial co to za firma i co to za osoba zeby nie mogl nastepnej osoby wydymac. facmen
|
|
każdy w końcu trafi na tą jedyną osobę... facmen
|
|
dzieki :)
|