Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego z lewacko-totalną hołotą, zawsze musi się łączyć, wszystko co najgorsze? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego z lewacko-totalną hołotą, zawsze musi się łączyć, wszystko co najgorsze? |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Dlaczego z lewacko-totalną hołotą, zawsze musi się łączyć, wszystko co najgorsze? |
Modem to koszt rzędu 120-170zł, Droższych modeli nie warto kupować, bo dla Aoro2 max prekość to 512kb ... ja kupiłem HUAWEI E173u-2, śmiga aż miło :)
|
|
hot:):) Ja to bym Ciebie zadziwił rozmową :) Tylko kurczaczki marudny jestem jak cholercia.:) rudy błazen z druhem
|
|
hot wejdz na pocztę :)
|
|
ze Starego Rynku powinni zrobić jedno wielkie rondo ze sygnalizacją albo jeszcze inaczej kilka małych rondek tak żeby mogli się ganiać po nich w czasie przerw i podziwiać jacy oni są mądrzy, potrafią pięknie organizować ruch w naszym mieście
|
|
Zgłosiłam już wszystko na policji ale oni raczej nic nie zrobią.
|
|
jesli chodzi o kwestię czy obgadują osoby tam przychodzące to musze się zgodzić z autorką tematu, sama słyszałam jak weszłam jak skomentowały babke, która dopiero co wyszła, ta czarna w okularach jest naprawdę żałosna
|
|
Chciałbym się zapytać rzadzicieli.. Na jaki czort zmieniliscie kierunek ruchu na dwornej? Chyba jedynie po to zeby teraz mandaty ludziom policja i czarnuchy wlepiali... Fajnie sie z gorki jechalo.. Bez gazu, z parkowania tez sie dobrze wyjezdzalo.. Sprzegla sie nie targalo To nie.. Trzeba troche zamotac. Teraz wszystko pod gore ma jechac bo jakis leb w urzedzie chcial sie wykazac ze cos robi. I tak wiemy ze siedzicie i w stolki tylko bąki,sadzicie a jak juz sie ruszycie to jakas durna zmiane wprowadzicie czyt. rondo ze swiatlami na pilsudskiego, rondo na lochtynowo, inteligentne swiatla na legionow, ronda dwa i zakret na przedluzonej spokojnej, basen a teraz odwrocenie ruchu na dwornej... Faken urzad
|
|
Hej Łomżynianki! Słuchajcie chciałabym, żebyście mi poleciły dobrego fryzjera z Łomży, który wykona naprawdę piękne i NATURALNE Ombre fair (rozjaśniane końcówki) na włosach do pasa. Bo jak wiadomo źle wykonane wygląda kiczowato i tandetnie. Jeżeli Wy robiłyście i jesteście naprawdę zadowolone z rąk fryzjera to polećcie mi kogoś :) Dziękuję z góry.
|
|
Wyrób nowe i nie licz na to, że tamte odzyskasz. Dobrze, że zgłosiłaś, bo to, że ukradli obie daje do myślenia.
|
|
Czy wy tu wypowiadający się na własne życzenie sobie mandaty fundujecie? Na znaki patrzeć trzeba a nie na nawigację i nie będzie problemu:)
|
|
napisz mi maila..podam ci numer tlf gdzie mozesz zadzwonic i sie dowiedziec.fryzjerka jest naprawde dobra..nie podam tu bo bylaby to reklama a to nie jest moim celem akurat nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dziś kobieta sama na szczęście może zdecydować jak chce rodzić. U Arciszewskich możesz rodzić również naturalnie, z tym że bez bólu.
|
|
Quentin - masz rację - banki mi się pomyliły. Faktycznie w Deutsche wystarczy jedna operacja kartą na miesiąc. Jednak nawet o tym trzeba jednak pamiętać. To w mBanku trzeba zrobić operacje na 100 zł, żeby nie płacić za kartę. Ja jednak polecam Alior Sync - założenie konta jest niesamowicie proste, nie ma żadnych kruczków, warunków i ograniczeń. To konto mi się najbardziej podoba.
|
|
a ten z play chodzi w miarę szybko??Bo nie chcę tracić nerwów jak stronka będzie mi się otwierała jakiś tam czas.
|
|
|
wszystko ładnie, a co jeśli z dzieckiem coś nie tak... w tej klinice dziecku nie pomogą. ja miałam cesarkę w łomży i jestem zadowolona. 7 dni i po bólu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |