Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomylono przychód ze stratą. |
no kurde, ideał :F rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomylono przychód ze stratą. |
Za śmietnikiem na Boh. Monte Cassino 1 wystawiono używane meble: rogówka, 2 fotele i pufy. Może komuś się przydadzą
|
|
w Łomży nie ma pracy :(
|
|
Autor: aguska24 (---.elomza.pl) Data: 22-08-12 19:29 ja mam disla 1.9 tdi i jestem zadowolony jak świeczki dobre i bateria to zima mu nie straszna --------------------------------------------------------------------------------------------------- to prawda
|
|
Jeżeli już pojawił się ten temat to czy wybiera się ktoś 13 października do Szczytna na tsf?
|
|
pożyczyć latarki???
|
|
Jak mają palić mało jak u nas wszędzie pod górkę?
|
|
ja lubie reggae;-p wiesz hot chocolate to powiem Tobie że nie masz wysokich wymagań :) lepiej się rozglądaj:) jest pełno facetów,fajnych wartościowych i zwykły przypadek może sprawić,że takiego spotkasz....
|
|
Transponder ty k..wa jesteś masakra
|
|
zgadzam się z poprzednikiem:) tak samo jak dużo jest fajnych dziewczyn tylko chowają sie gdzieś przed nami mężczyznami, trzeba byc cierpliwym hot chocolate facmen
|
|
jaki wynik ? facmen
|
|
Prawdę mówiąc szukając na siłę prędzej się trafi na kogoś złego... rudy błazen z druhem
|
|
Pewnie, że są... Tylko szukaj igły w stogu siana ; ). Najważniejsze jest to aby ta druga osoba nie była pusta w środku ; )
|
|
Ja będę :D (przynajmniej taki mam zamiar xD)
|
|
Tak szukanie na sile jest bez sensu zupełnie:) i działa to również w odwrotna stronę czym bardziej chcesz kogoś znaleźć tym bardziej jest trudniej:) rozczarowujesz sie porażkami:)
|
|
A co myślicie o 1.9 SDi? Wiem, że jest trochę ospały, ale z drugiej strony ponoć bezawaryjny... Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej i polecić / nie polecić?
|
|
gdzie Ci mężczyźni i baby ach te baby ;-D a swoją drogą wartościową kobietę znaleźć w Łomży też jest bardzo ciężko...piramida "kobiecych" potrzeb uległa takiej przemianie że czasami mam wrażenie że świat stanął na głowie... Kasia..
|
|
duvall tak wartościową dziewczynę w łomzy jest ciężko znaleźć:)jedynie może na ulicy lub jakimś koncercie, dyskoteki raczej odpadają wiadomo co się tam dzieje:)
|
|
xyz co racja to racja :) Kasia..
|
|
Haha czyli fajnych facetow mozna znalezc tylko spacerujac po Lomzy?:) a konkretnie to gdzie?:) A niby dlaczego dyskoteki odpadaja? Nie zgadzam sie, ze same pustaki tam chodza.
|
|
mowie ci napisz domnie na meila
|
|
Konkretnie to wszędzie można spacerować:) same nie, jak wszędzie są wyjątki ale większość:)
|
|
Haha ja nie chodze do Polo :D Ale dzis w Biedronce fajnego widzialam faceta;) ale sie cholercia spieszylam i mi zniknal:p
|
|
Przecież nikt Ci nie powie konkretnej ulicy, na której znajdziesz kogoś dla siebie ^^... Co Ty taka nierozgarnięta :D? Szukaj a znajdziesz ; ) facmen
|
|
Odpowiedź jest prosta - w całym mieście! W Łomży fajnych facetów nie brakuje ;)
|
|
Hot chocolate a Ty ile wiosenek masz? ; ) Kasia..
|
|
Niestety, takie jest życie. Czy ma 20, czy 50 lat, gwarancji na szczęście nikt nie daje..... Niestety... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |