Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozgrzani Bronkowi sędziowie:\"Kasta basta! Za cukierka za 40 gr proces, a bojówkarz i niemiecki faszysta bezkarni\" |
Wyjaśnij pierw to: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=535188&t=535167 Pewnie autor się bawi w pośrednika, nie polecam ;].
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozgrzani Bronkowi sędziowie:\\\"Kasta basta! Za cukierka za 40 gr proces, a bojówkarz i niemiecki faszysta bezkarni\\\" |
Miasto bierze i daje tylko swoim urzędnikom, za ciężką ich pracę np. przy pomocy takiemu człowiekowi;p A gdyby z tych tysięcy co rozdali na nagrody zrobili zrzutkę raz na parę lat to chyba by i z głodu nie poumierali. Jak sądzicie, chyba, że mają pensyjki głodowe. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Rozgrzani Bronkowi sędziowie:\\\"Kasta basta! Za cukierka za 40 gr proces, a bojówkarz i niemiecki faszysta bezkarni\\\" |
bardzo ciekawe pytanie !...szkoda tylko ze bez odpowiedzi ...pozdrawiam autora
|
|
Niedawno kupiłam kosmetyk do pielęgnacji rzęs m2lashes eyelash actovating serum. On ma również je zagęścić. Dużo o tym czytałam i wszyscy piszą że jest skuteczny. Nawet lekarze piszą o tym że tak jest. I za granicą bardzo dobrze się sprzedaje. Ale kuracja trwa dość długo a ja jestem na początku. Ciekawa jestem efektów. Czy któraś z was używała już tego kosmetyku?
|
|
W Łomży nie ma chirurga dziecięcego,niestety
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |