Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz nie chce drugiej Irlandii... |
Dokładnie dlatego warto nagłośnić tę inicjatywę, tak by każdy zainteresowany się o niej dowiedział.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz nie chce drugiej Irlandii... |
Kawa albo mentol. A co do e-papierosa tak ogólnie to nie poddawaj się :) Po dwóch tygodniach przychodzi WIELKI kryzys :)
|
|
mówicie o promocji to powiedzcie gdzie ona będzie. Poza wskazywaniem jakiś śmiesznych linków na youtube?
|
|
Brzeczyszczykiewicz napisał(a): > na moje oko widownia będzie liczyć ok 15tys ludzi. Jednak nasze miasto liczy > 50tys mieszkańców więc miasto wydało całe 0.12gr z podatków każdego z Nas. ... zadziwiajace rachunki, nie powiem ;)
|
|
mogę Ci podać nr tel, ceny ustalane indywidualnie 501 511 147
|
|
Witam. Otóż w jakim sklepie w Łomży mogę kupić spodnie 100-104 w pasie? Byłem już w kilkunastu i nie mogłem znaleźć. Może jakieś są specjalne sklepy dla takich osób? Z góry dziękuję
|
|
szmatex
|
|
Witam. Ja zawsze kupowałem w Vertusie w Galerii Stokrotka. nigdy nie miałem żadnego problemu z doborem odpowiedniego rozmiaru dla siebie.
|
|
Agatko, nie załamuj się jedz prywatnie do dr. Kruszewskiego na pewno będzie dobrze
|
|
Poczekajmy jeszcze 2-3 lata za mieszkanie nikt niezaplaci nawet 1000zl m2,tak jak i za dom,to wszystko jest sztuczne,ludzie zarabiaja po 1000zl miesiecznie a mieszkanie kosztuje 2000-3000 tys m2 to jest chore,w Angli m2 mieszkania kosztuje 1500 funtow m2 w centrum Londynu i zarabia sie 1500 funtow miesiecznie i to jest zdrowy rynek a w Polsce nic nie jest zdrowe,jest po prostu paranoja.To wszystko padnie,i tak wisi to na wlosku te ceny nieruchomosci i dzialek.
|
|
to slaba reklama, jesli musze was dodac do znjaomych, a moze nie mam na to ochoty, aby ktos "obcy" byl w moich znajomych? jestem na etapie planowania slubu i wyboru kwiaciarni, a takich osób zapewne na forum jest więcej. inne firmy bez problemu udostępniaja swoje zdjecia w internecie, i to mi sie podoba
|
|
:)
|
|
błonica:
|
|
|
:D
|
|
Już dawno temu zwątpiłem w moderatora tego forum :)
|
|
Że ta reklama tyle czasu tu wiśi to trochę dziwne.Co na to admin powie ,że mylomza pl to nr 1 w Łomży?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |