Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy polski sąd skaże Natalię Płażyńską-Nitek za walkę o godność narodu? [VIDEO] |
O to musze chyba się przenieść...b.często płacę kartą a pobierają i tak co miesiąc 6,90 A za użytkowanie karty? Mi biorą 24zł ..... 0_0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy polski sąd skaże Natalię Płażyńską-Nitek za walkę o godność narodu? [VIDEO] |
Mija - moja znajoma też tak robiła to teściowa nie mogła tego znieść więc zaczęła jeszcze bardziej buntować synka..:D ( co oczywiście pokazało że wcale nie chce dobrze dla niego tylko wciąż szuka zamsty na synowej....)
|
|
Re: Czy polski sąd skaże Natalię Płażyńską-Nitek za walkę o godność narodu? [VIDEO] |
A mi nic nie pobierają, nawet za kartę, bo sobie tej karty nie aktywowałem :)
|
|
@ ona91 Piszesz bzdury. Juli nie znam osobiście, ani ona mnie. Twoje insynuacje SwiadczA o twoim debilizmie. To, że skończyłaś szkołę muzyczną - prawdopodobnie pierwszego stopnia - o niczym nie świadczy. Nie jesteś w stanie stworzyć oni jednego - w przeciwieNstwie do tej dziewczyny - ani jednego utworu. Poprzez twój wpis przebija zazdrość i frustracja; to nie jest jednak ważne, tak samo jak ty i twoje debiln sądy. Piszesz coś o nazwiskach słynnych piosenkarek: warto wiedzieć choćby to, czego na pewno nie wiesz, że np Irena Santor nie ukończyła żadnej szkoły muzycznej. Pracowała w "Mazowszu", ale na szczęście nie trafiali się na jej drodze artystycznej bbezmózgi w twoim stylu. Pozdrawiam.
|
|
a i jeszcze jedno nowe mieszkania rozchodza się na pniu jak ciepłe bułeczki - zastój jest przy sprzedaży juz mieszkań starych tzn już zamieszkałych. A generalnie jest pobyt na mieszkania i takie sa ceny. A na darmowe domy tez nie liczcie bo nikt wam nie sprzeda domu poniżej kosztów jego budowy. Warto się zastanowić czy was wogóle stac na kupno takiego obiektu.
|
|
Do właściciela elektro-silver !!!! tak dla przykładu TYLKO SONDOWNIE od pana teodora 5 tys. zł na czytny cel.
|
|
Ja mam w PKO SA. Za prowadzenie nic nie place. Jesli zaplace co najmniej 4 razy w miesiacu karta- pobieraja ode mnie 99 gr. Jezeli mniej niz 4 razy to 1.98zl. A do przelewow mam drugie konto tez w PKO SA, za ktore nic nie place- i bez zadnych warunkow. Dostep do konta z netu za free i do tego w jednym miejscu moge podgladac oba konta. Generalnie polecam, bo tanio. Ale odradza, tym, ktorzy nie maja cierpliowsci do stania w kolejkach do kas bankowych ;) Pozdrawiam!
|
|
Czy wie ktoś gdzie można w Łomży znaleźć pracę typu roznoszenie ulotek ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Brzeczyszczykiewicz i jeszcze kilka oby nie kilkanaście lat będzie je sprzedawał... Kto za jakieś Podgórze da 100.000zł za działkę... Na Starej Łomży przy szosie są działki po 90.000zł 10 ary i nikt nie chce, a co mówić Podgórze.
|
|
Owszem, ale nie za takie pieniądzę w takiej dziurze jak Giełczyn... to Ty sie ogarnij i nikogo nie obrażaj. Mówię realnie jaka jest aktualnie sytuacja... Człowieku poobserwuj troszkę ogłoszenia i zobaczysz że ceny coraz nizsze i bez końca się ludzie ogłaszają bo nie mogą sprzedać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |