Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamskie bizancjum |
malaria?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamskie bizancjum |
Mój ulubiony lekarz..
|
|
dziewczyny jesteście zbyt naiwne na początku pobajeruje kupi pierścionek zrobi dziecko a potem jesteś niewolnico łatwo dajecie się nabierać cwaniaczkom nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Masakra ...
|
|
to czego się wypowiadasz jak już temat się zamknął
|
|
ktos tu personalnie mnie zaatakowal tylko dlatego ze, w przeciwienstwie do niego, nie jestem milosnikiem meskiej golizny w miejscach publicznych. kolego (z forum, a moze i silki) nie znasz mnie wiec nie oceniaj mojego wygladu. ale cwiczenie po to, zeby demonstrowac swiatu klate czy kaloryfer na ulicy, to - jak napisal ktos wyzej - kwestia estetyki............. dodam: i kultury. zeby nie zanizac poziomu, nie dodam, ze masz racje: w nowogrodzie, stawiskach i podobnych miastach chodza tacy po ulicach. powyzej miasta powiatowego raczej takich nie widywalem w centrum. ale widocznie nie przygladam sie tak uwaznie jak ty........................... ________________________________ rudy błazen z druhem
|
|
no ale akurat tu nie o tym mowa Zenit, tylko o tym że facet miał koszulę..i nic więcej..jeśli to prawda.. ja sama też chodzę z gołą klatą..ale tylko po domu jak wyjdę spod prysznica..:))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |