środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiSlamskie bizancjum

malaria?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiSlamskie bizancjum

Mój ulubiony lekarz..

dziewczyny jesteście zbyt naiwne
na początku pobajeruje kupi pierścionek zrobi dziecko
a potem jesteś niewolnico łatwo dajecie się nabierać cwaniaczkom

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Masakra ...

to czego się wypowiadasz jak już temat się zamknął

ktos tu personalnie mnie zaatakowal tylko dlatego ze, w przeciwienstwie do niego, nie jestem milosnikiem meskiej golizny w miejscach publicznych. kolego (z forum, a moze i silki) nie znasz mnie wiec nie oceniaj mojego wygladu. ale cwiczenie po to, zeby demonstrowac swiatu klate czy kaloryfer na ulicy, to - jak napisal ktos wyzej - kwestia estetyki.............
dodam: i kultury.
zeby nie zanizac poziomu, nie dodam, ze masz racje: w nowogrodzie, stawiskach i podobnych miastach chodza tacy po ulicach. powyzej miasta powiatowego raczej takich nie widywalem w centrum. ale widocznie nie przygladam sie tak uwaznie jak ty...........................

rudy błazen z druhem

no ale akurat tu nie o tym mowa Zenit, tylko o tym że facet miał koszulę..i nic więcej..jeśli to prawda..

ja sama też chodzę z gołą klatą..ale tylko po domu jak wyjdę spod prysznica..:))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org