Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pałka i maseczka. Jak rządzący kpią z Polaków |
Łatwo nie jest walczyć z tą chorobą,samotność i Ból bardziej pogrąża człowieka,ale jak to napisała jedna z osób z tego forum...Ból sprawia,że jesteśmy silniejsi,łzy sprawiają,że jesteśmy odważniejsi,a złamane serce sprawia,że jesteśmy mądrzejsi...DZIĘKUJĘ.POZDRAWIAM WSZYSTKICH:))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pałka i maseczka. Jak rządzący kpią z Polaków |
Witam! Jak by Pani chciała rzęsy za 100 zł proszę o kontakt na e-maila. Robię rzęsy metoda 1:1. e-mail: knn2@o2.pl
|
|
Polecam cukiernie w Białymstoku na Malmeda.Tylko ceny u Jacka to kosmos.A chemia się odbija tydzień. :) rudy błazen z druhem
|
|
To ciesze się Omanio że się łapie :-) Mam nadzieje ze do 26 sierpnia bo w tym dniu odbędzie się to spotkanie nadal będzie się łapał i że przyjdzie popatrzeć jakim może być grzecznym pieskiem.
|
|
Szlak mnie trafia jak pisza ludzie, ktorzy nie pracowali za granica i wypisuja jak to sie polakow traktuje, ze spia w barakach i jak w dupe dostaja. Widac ze w dupie byliscie i gowno widzieliscie. Nie dziwie sie ze tak myslicie bo Polska to tepy narod, a co do tego BARDZO zacofany od np. zachodu. A gosciu, ktory zalozyl ten temat sam przyznal ze wymyslil to z glowy i nigdzie nie wyjechal. A wy dalej piszecie swoje bzdety. Wiadomo ze nie wszedzie za granica jest tak dobrze. To jest moje zdanie.
|
|
podobno na tego co do tyłu chodzi a nie na malarię..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |